Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 aug 2020 - Anul XXV, nr. 199 (7504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Înfiorător

Un tânăr din Suceava și-a ucis din gelozie iubita pe o stradă din Cluj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din județul Suceava au fost protagoniștii unui spectacol macabru pe o stradă din Cluj. Din păcate, în urma incidentului sângeros o persoană și-a pierdut viața, iar cealaltă a ajuns după gratii și probabil va petrece mulți ani în pușcărie.

Scenele de groază s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni. Mohamed Iman Mustafa, un tânăr originar din Poieni - Udești, cu mama localnică și tatăl de origine arabă, și-a ucis cu sânge rece prietena, într-un acces de furie și gelozie. Fata, care se numește Ioana Valentina Catargiu, avea 30 de ani și lucra ca asistentă medicală la o clinică privată din Cluj.

Tânăra fusese acasă la final de săptămână și s-a întors în orașul din Ardeal pentru a merge a doua zi la muncă. Nu s-a mai întâmplat asta pentru că rănile pe care i le-a provocat Mohamed Iman Mustafa s-au dovedit fatale. De altfel, echipajul medical chemat la fața locului pentru a o salva pe tânără nu a mai putut face mare lucru, și asta pentru că suceveanca pierduse deja prea mult sânge.

Imediat după ce i-a luat viața iubitei sale, agresorul s-a făcut nevăzut. Cu ajutorul martorilor, dar și al mesajelor din telefon, din care reieșea că Ioana Valentina Catargiu a fost amenințată, inclusiv cu moartea, de tânărul cu tată arab, polițiștii au reușit să-și facă o idee despre suspect.

Mohamed Iman Mustafa a fost dat în urmărire, iar în mai multe județe, inclusiv în Suceava, s-au constituit mai multe filtre pentru controlul vehiculelor în care se putea afla suspectul. O altă informație pe care o aveau oamenii legii era aceea că agresorul circulă cu un autoturism marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare SV-17-MDY. În final, polițiștii l-au găsit pe agresor la locuința mamei sale din Poieni - Udești. El a fost pus în cătușe și dus la audieri în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Tot ieri, a fost ridicată și mașina lui Mohamed Iman Mustafa și transportată pe o platformă la Cluj pentru a putea fi ridicate și de acolo probe de către procurorul criminalist. Imediat după ce Monitorul de Suceava a publicat numele suspectului, o altă tânără din județul Suceava a precizat că a fost, la rândul ei, amenințată cu moartea de același individ, dar de frică nu a depus plângere împotriva acestuia. În comparație cu Ioana Valentina Catargiu, fata care a primit amenințări, pe care ni le-a și trimis, dar pe care nu le putem reproduce datorită limbajului trivial și extrem de agresiv, își poate vedea în continuare de viața ei.

Ioana Valentina Catargiu lucra la Cluj din toamna anului trecut, iar înainte de a ajunge în Ardeal a fost însoțitor pentru bunica ei, iar o anumită perioadă a lucrat la Dispensarul comunal din Stulpicani. Ea mai avea un frate, iar mama era plecată la muncă în străinătate. Primarul din Stulpicani, Vasile Zamcu, a mărturisit că era o fată deosebită și că întreaga comunitate regretă enorm ceea ce i s-a întâmplat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr din Suceava și-a ucis din gelozie iubita pe o stradă din Cluj.
 Vizualizări articol: 5757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un tânăr din Suceava și-a ucis din gelozie iubita pe o stradă din Cluj3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei