Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 aug 2020 - Anul XXV, nr. 195 (7500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clemență

Judecătorii i-au ”iertat” de pușcărie pe doi tineri prinși cu aproape 1 kg de canabis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Suceava, prinşi în flagrant, în Cluj-Napoca, în timp ce aveau asupra lor, în vederea comercializării, peste 900 de grame substanţe interzise, în mare majoritate canabis, au fost condamnați, ieri, de Tribunalul Cluj, pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Magistrații clujeni au dat dovadă de clemență, stabilindu-le celor doi pedepse de câte 3 ani de închisoare, dar suspendate condiționat, cu termene de încercare de câte 4 ani, cu precizarea că sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel de către procurorii DIICOT, la instanța superioară, respectiv Curtea de Apel Cluj-Napoca.

Conform sentinței judecătorilor clujeni, cei doi au impuse numeroase obligații și restricții pe perioada celor patru ani, de la care nu au voie să se abată. Totodată., au de prestat 120 de zile de muncă în folosul comunității. 

Cei doi inculpați, Sebastian Moroşan şi Gabriel Tofan, ambii din judeţul Suceava, au fost arestați preventiv o perioadă de mai bine de jumătate de an și apoi plasați sub control judiciar.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au acționat în acest caz în noiembrie 2019, în cadrul unei acțiuni în flagrant. Asupra celor doi au fost găsite substanțele interzise, peste 900 de grame, majoritatea canabis. Polițiștii de la Antidrog au mai găsit în urma perchezițiilor un cântar electronic cu urme de substanţă pulverulentă, un caiet pe care inculpaţii ţineau evidenţa drogurilor vândute, precum şi suma de 9.800 lei.

După acţiunea în flagrant, ofiţerii de poliţie judiciară de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj-Napoca au efectuat şi două percheziţii domiciliare. În cadrul percheziţiilor au mai fost identificate şi ridicate alte 74 grame de canabis, 10,8 grame amfetamină, 3 grame ciuperci halucinogene, 3 laptopuri, o unitate centrală, patru telefoane mobile şi suma de 14.000 lei.

Cei doi suceveni se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorii i-au ”iertat” de pușcărie pe doi tineri prinși cu aproape 1 kg de canabis.
 Vizualizări articol: 3193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Judecătorii i-au ”iertat” de pușcărie pe doi tineri prinși cu aproape 1 kg de canabis1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei