Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 aug 2020 - Anul XXV, nr. 192 (7497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aniversare

Patru „cupluri de aur” din Adâncata au fost sărbătorite de primarul Viorel Cucu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru „cupluri de aur” din Adâncata au fost sărbătorite, sâmbătă, de primarul acestei comune, Viorel Cucu. Pentru momentul aniversării celor 50 de ani de căsătorie a celor patru cupluri, Primăria și Consiliul Local Adâncata, au pregătit un eveniment special la Biserica veche de lemn „Sf. Dumitru” din Adâncata, de sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”. Evenimentul a început cu o slujbă de mulțumire oficiată de preotul Mitu Pascal, la care au asistat primarul Viorel Cucu, cele patru cupluri și membrii familiilor acestora. În cuvântul său de la finalul slujbei, preotul Mitu Pascal a ținut să îi îndemne pe cei care au aniversat 50 de ani de conviețuire să aibă mai multă grijă de ei, să se bucure și să se roage mai mult.

„M-am gândit, eu dacă aș avea 50 de ani de căsătorie ce mi-aș propune să fac? Probabil m-aș gândi să am mai multă atenție față de mine și față de consoartă. Și m-aș uita în sfânta scriptură și aș privi ce spune Sf. Apostol Pavel, ,<bucurați-vă de-a pururea și rugați-vă neîncetat>. Sunt două lucruri pe care ar trebui să le faceți dumneavoastră”, a spus preotul Mitu Pascal.

La rândul său, primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a spus că este onorat ca în calitate de primar să fie în fața celor patru cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. „Sunt bucuros că astăzi sunt în fața dumneavoastră în calitate de primar al comunei Adâncata, împreună cu viceprimarul. Suntem alături la un moment deosebit din viața dumneavoastră, la împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Înseamnă o viață de om, înseamnă lucruri lăsate pe acest pământ, lucruri frumoase care rămân în urma dumneavoastră, copii, nepoți și nu în ultimul ceea ce ați realizat material. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul că astăzi sunteți prezenți cu toții, toate cele patru familii, pentru a onora așa cum se cuvine această zi deosebit de importantă. Vreau să vă urez să aveți o viață lungă, fericită și vă promit că vă aștept și la 75 de ani de căsnicie, să sărbătorim în același loc”, a spus Viorel Cucu. El le-a mai transmis celor patru cupluri de aur că atât el, cât și întreaga comună, se mândrește cu astfel de oameni gospodari, care fac cinste comunității locale.

La final, Viorel Cucu le-a oferit câte un cadou și un premiu în bani celor patru cupluri, în numele Primăriei și a Consiliului Local Adâncata.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru „cupluri de aur” din Adâncata au fost sărbătorite de primarul Viorel Cucu.
 Vizualizări articol: 1056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru „cupluri de aur” din Adâncata au fost sărbătorite de primarul Viorel Cucu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei