Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2020 - Anul XXV, nr. 186 (7491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Legea junglei

Un băiat și o fată, tăiați cu cuțitul într-o gravă agresiune în stradă, în cartierul Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O altercație între doi tineri, petrecută pe o stradă din cartierul Obcini din municipiul Suceava, s-a terminat foarte prost, unul ajungând la spital cu viața pusă în pericol, iar celălalt fiind arestat pentru tentativă de omor. În altercație a intervenit și o fată, care a fost și ea tăiată în timp ce încerca să-i despartă pe cei doi protagoniști principali.

În noaptea de 6 spre 7 august, în jur de ora 0.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un tânăr a fost înjunghiat în abdomen și în picior, pe strada Slătioarei din municipiul Suceava. Din cercetările ulterioare a rezultat că un anume Cătălin Daniel Melenciuc, de 19 ani, din Stroiești, se deplasa împreună cu patru prieteni pe strada Slătioarei, iar la un moment dat s-a intersectat cu Iulian Constantin Sofrone, de 19 ani, din Șcheia, care se plimba însoțit de prietena sa. Cei doi tineri au avut un conflict spontan, iar tânărul de 19 ani, din Șcheia, a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe tânărul din Stroiești. Pentru a aplana conflictul, au intervenit ceilalți tineri, printre ei și prietena agresorului. Aceasta din urmă a fost tăiată și ea ușor la piciorul drept, în împrejurări ce urmează a fi stabilite.

Sofrone, cel care a lovit cu cuțitul, și prietena sa, deși tăiată la picior, au fugit, fiind găsiți de o patrulă de poliție în zona Curcubeul. Ambii au fost duși la spital, fata cu plagă înjunghiată la picior, în timp ce prietenul ei acuza și el leziuni provocate de cel pe care l-a înjunghiat. De departe, cele mai grave răni le are însă tânărul din Stroiești, care a fost operat, iar medicii au constatat că viața i-a fost pusă în pericol.

Ancheta a fost preluată de judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava.

În urma materialului probator administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Iulian Constantin Sofrone sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Tânărul cuțitar a fost reținut în arest, iar ulterior Tribunalul Suceava a admis propunerea procurorului criminalist de caz și a dispus arestarea pentru 30 de zile a autorului tentativei de omor.

Polițiștii specialiști în investigații criminale continuă cercetările pentru a lămuri cazul și împrejurările comiterii faptelor. Suspectul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un băiat și o fată, tăiați cu cuțitul într-o gravă agresiune în stradă, în cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un băiat și o fată, tăiați cu cuțitul într-o gravă agresiune în stradă, în cartierul Obcini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei