Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 aug 2020 - Anul XXV, nr. 183 (7488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție rapidă a Direcției Silvice

Contracte de muncă desfăcute pentru pădurar și șeful de district, în cazul tăierilor ilegale de la Moldovița

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Măsuri dure au fost luate deja de conducerea Direcției Silvice Suceava în cazul tăierilor ilegale depistate la Ocolul Silvic Moldovița, unde cioatele a 13 arbori tăiați fără marcaj silvic au fost identificate în teren, în urma sesizării făcute online de un activist de mediu.

La scurt timp, miercuri, Direcția Silvică Suceava a anunțat că s-a decis desfacerea contractelor de muncă ale șefului de district și pădurarului responsabil de canton.

Măsura a fost luată în urma unui control efectuat în cantonul silvic nr. 3 Tonova, U.P. II Argel, u.a. 176 A, de către personalul silvic din cadrul Ocolului Silvic Moldovița, în prezența delegaților Gărzii Forestiere Suceava și a personalului de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice și Secția Poliție Rurală nr. 14 Vama, prin care s-a constatat tăierea ilegală a 13 arbori cu un volum la cioată de 39,635 mc și o valoare a prejudiciului de 38879,68 lei.

„Având în vedere gravitatea faptelor, în data de 05.08.2020 Comitetul Director al Direcției Silvice Suceava a analizat și a aprobat măsurile propuse de către Biroul Paza și Protecția Pădurilor, luând hotărârea de a înainta către Consiliul de Disciplină propunerea de desfacere a contractului individual de muncă a pădurarului titular de canton și a șefului de district, ambii din cadrul Ocolului Silvic Moldovița”, a anunțat conducerea Direcției Silvice Suceava.

În funcție de rezultatele cercetărilor penale care sunt în curs de desfășurare și ale cercetărilor administrative ce se vor efectua, Consiliul de Disciplină va hotărî măsurile ce se impun a fi luate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contracte de muncă desfăcute pentru pădurar și șeful de district, în cazul tăierilor ilegale de la Moldovița.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Contracte de muncă desfăcute pentru pădurar și șeful de district, în cazul tăierilor ilegale de la Moldovița3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei