Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2020 - Anul XXV, nr. 181 (7486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   22 imagini |   ø fişiere video

Servicii complete

Showroom Gicone, soluția alternativă în amenajări interioare de top

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou showroom deschis de firma Gicone la Șcheia, în apropiere de Vamă, va capta cu siguranță atenția celor interesați în perioada următoare. Și asta pentru că cei de la Gicone și-au propus să ofere în acest ”univers al soluțiilor de amenajări interioare” o alternativă la marile rețele din domeniu și ceva cu totul diferit de ceea ce găsiți în mod curent în magazinele de profil. Două niveluri cu exponate variate din domeniile parchet, gresie, faianță, cu toate accesoriile pentru montarea în condiții de excepție a acestora, inclusiv uși și obiecte sanitare, vă vor introduce într-un mediu propice unei construcții sau renovări de calitate, cu materiale provenite de la cei mai importanți producători ai momentului. O locație aerisită, un spațiu de vizionare și alegere ideal sub îndrumarea specialiștilor și livrări ale produselor direct la domiciliul clientului.

 

Ofertă diversă provenită de la cei mai importanți producători în domeniul amenajărilor interioare

Locația showroomului Gicone trezește interesul în primul rând prin calitatea și diversitatea produselor oferite. Firma are la vânzare mărfuri ale unor producători de top, un prim exemplu venind din domeniul producătorilor de parchet. În această privință aici pot fi achiziționate produse ale firmei Krono, cu toate gamele de parchet existente în paleta de fabricație a cunoscutului producător, cu o varietate mare de decoruri, forme, grosimi și calități, în funcție de destinația și tipurile de trafic ale locației de montaj. De asemenea, raionul oferă și accesorii pentru parchet produse de firma Vox, accesorii care acoperă cele mai variate dorințe de montaj.

În privința plăcilor ceramice complexul oferă o varietate foarte mare, el fiind extins pe două niveluri. La parter este organizată o expoziție a plăcilor de pardoseală, într-o varietate de la cele clasice 33x33, 45x45, până la cele lungi de tip lemn, tip beton, tip piatră, plus formatele mari de la 60x60, 60x120 sau chiar mai mult de atât.

Responsabilii Gicone lucrează cu producători consacrați, cum sunt Cesarom Cluj, care aparține lanțului Lasselsberger, apoi KAI Ceramics din Bulgaria, Grupul Cerrad din Polonia, colaborând cu Opoczno Cersanit și cu Tubadzin, ambele din Polonia. Firma încearcă să ofere astfel o gamă diferită de tot ce au ceilalți vânzători din zonă, punând la dispoziția cumpărătorilor o varietate mult mai mare din aceste produse deosebite. O importanță foarte mare au acordat specialiștii în achiziții ai firmei Gicone ofertei de adezivi și chituri pentru gresie și faianță, acestea fiind livrate de la firma franțuzească de top Weber.

 

Obiectele sanitare, uși și termosisteme, împreună cu soluțiile specialiștilor, întregesc oferta Gicone

La etajul showroomului se găsesc colecțiile de gresie-faianță pentru băi și bucătării, inclusiv import Spania, Italia, Ucraina, Cehia, de la firme consacrate precum Rako, la colecții precum Fiore ale grupului KAI Ceramics. În privința soluțiilor de termosisteme oferite, aici pot fi achiziționate termosisteme pe bază de vată bazaltică și polistiren, produse provenind de la producători precum Isover și Austrotherm, precum și rigips oferit de producători precum Isover și Weber.

Oferta de produse puse la dispoziție de firma Gicone, care în cea mai mare parte diferă de ceea ce oferă ceilalți vânzători din domeniu, este într-o perpetuă mișcare, firma fiind în negocieri cu alte companii producătoare pentru a avea prețuri, calitate și servicii diferite de restul pieței. Un factor important ce determină ușurința alegerii produselor îl reprezintă sfaturile și soluțiile complete în amenajări interioare și termosisteme oferite de specialiștii companiei, alături de confortul livrării și transportului produselor cumpărate la domiciliul clientului. O vizită la showroomul Gicone, situat la ieșirea din Șcheia spre Gura Humorului, pe drumul de acces spre dreapta din zona Vămii Suceava, îi va transforma pe curioși în clienți fideli ai firmei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Showroom Gicone, soluția alternativă în amenajări interioare de top.
 Vizualizări articol: 2953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Showroom Gicone, soluția alternativă în amenajări interioare de top5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei