Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2020 - Anul XXV, nr. 181 (7486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Veste bună

După 9 luni de spitalizare, Luca, în vârstă de 9 ani, diagnosticat cu leucemie, s-a întors acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După 9 luni de spitalizare, Luca Țurcanu, elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, diagnosticat cu leucemie, a revenit acasă și își continuă tratamentul. Este vorba de copilul pentru care anul trecut, în luna noiembrie, am făcut în Monitorul de Suceava o campanie de strângere de fonduri, prin publicarea materialului „Are nevoie de ajutor. Un copil în vârstă de 8 ani a fost diagnosticat recent cu leucemie”. Oamenii de bine s-au implicat, s-au mobilizat și au ajutat familia Țurcanu, care are trei copii, Luca fiind copilul mijlociu.

„Mulțumim tuturor pentru susținerea în rugăciune, pentru mesaje de încurajare și susținere financiară. Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească”, au transmis părinții lui Luca. După 9 luni de spitalizare, Luca s-a întors acasă, alături de surioara mai mică și fratele mai mare. „Luca a terminat tratamentul intensiv de chimioterapie. De-acum va urma tratament cu citostatic sub formă de tablete acasă, pe o perioada mai lungă, circa 2 ani. Vor urma și alte controale la Cluj. Îi mulțumim Domnului pentru Luca și ne rugăm în continuare pentru recuperare totală, să-i întărească trupul, să-l protejeze și să lucreze în continuare la sănătatea lui”, este mesajul transmis de familia Țurcanu.

Vă reamintim că anul trecut o veste șocantă a schimbat viața unei familii sucevene care are trei copii. Copilul lor mijlociu, atunci în vârstă de 8 ani, Luca Țurcanu, a fost diagnosticat cu leucemie. Medicii de la Iași, unde a fost pentru investigații, i-au pus copilului următorul diagnostic: leucemie acută limfoblastică cu celule precursoare B. Luca a început tratamentul cu chimioterapie la Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuță" din Cluj-Napoca. 

Anul trecut, făceam un apel către dumneavoastră, dragi cititori, să-l ajutați pe Luca. Este doar un copil bun, prietenos, generos, care a început o luptă grea cu o boală înfricoșătoare. Părinții lui erau în stare de șoc și aveau nevoie de încurajări și de sprijin. Vă mulțumim pentru că nu ați rămas indiferenți la suferința unei familii care a făcut imposibilul pentru a-și salva copilul, dar căreia îi va fi mai ușor să știe că are prieteni, că sunt oameni în jurul familiei care le înțeleg necazul și le întind o mână de ajutor. Atunci, părinții copiilor din clasa lui Luca au făcut primul pas. Și astăzi, și atunci, Ana Țurcanu, mama lui Luca, vă mulțumește tuturor pentru sprijin. Luca se va face bine și datorită dumneavoastră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După 9 luni de spitalizare, Luca, în vârstă de 9 ani, diagnosticat cu leucemie, s-a întors acasă.
 Vizualizări articol: 2467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
După 9 luni de spitalizare, Luca, în vârstă de 9 ani, diagnosticat cu leucemie, s-a întors acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei