Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2020 - Anul XXV, nr. 179 (7484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Capturi

12.500 pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit şi confiscat din zona de responsabilitate 12.500 pachete cu ţigări, în valoare de peste 146.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră din România. Pentru reţinerea contrabandiştilor care nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

Acțiunea organizată de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina a demarat în cursul zilei de joi, iar în jurul orei 18.40 eiau observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Ulma, două persoane care se deplasau spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. Polițiștii au efectuat somații prin voce, însă suspecții nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. Pentru reținerea lor polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit şi s-au întors spre teritoriul ucrainean. Polițiștii de frontieră români au anunțat autoritățile ucrainene despre caz, pentru cercetarea în comun a evenimentului de frontieră și supravegherea zonei.

La locul incidentului au fost descoperite cinci colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului Brodina, unde în urma inventarierii a fost constatată o cantitate de 7.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 87.750lei.

La scurt timp după asta un alt echipaj al Poliției de Frontieră din cadrul aceluiași sector a observat, în direcția localității Costileva, mai multe persoane care transportau colete voluminoase dinspre frontieră spre interiorul țării. Poliţiştii de frontieră i-au somat și au încercat prinderea lor, însă aceștia au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul ucrainean.Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a fost identificată cantitatea de 5.000 pachete de ţigări în valoare de 58.500 lei. Întreaga cantitate de 12.500 pachete de țigări în valoare totală de 146.250 lei a fost confiscată, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12.500 pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră.
 Vizualizări articol: 1265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12.500 pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei