Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iul 2020 - Anul XXV, nr. 177 (7482)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distribuție

Cazurile active de Covid din fiecare localitate din județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Distribuția cazurilor Covid-19 pe cele 114 unități administrativ-teritoriale din județul Suceava arată că în data de 29 iulie a.c., în 44 de orașe și comune nu era nici un caz activ de Covid-19. Alte 33 aveau câte un caz în evoluție, în 25 de unități administrativ-teritoriale erau sub cinci cazuri în evoluție, 7 aveau sub zece cazuri în evoluție, iar 5 au peste zece cazuri în evoluție. În total, la data menționată în județ erau 272 de cazuri active. Cazurile în evoluție (active) sunt cele diagnosticate pozitiv prin test PCR și încă nevindecate.

Cele mai multe cazuri active se înregistrează în municipiul Suceava, care în câteva zile a ajuns de la 12-13 cazuri, la 40 de cazuri în evoluție, în data de 29 iulie. La Rădăuți erau ieri 24 de cazuri active, la Vicovu de Sus și Fălticeni, câte 23 de cazuri și în comuna Ciocănești 17 cazuri în evoluție.

Fără nici un caz activ de Covid-19 erau ieri Adâncata, Baia, Bălcăuți, Bilca, Bogdănești, Bosanci, Breaza, Cajvana, Capu Câmpului, Ciprian Porumbescu, Comănești, Crucea, Dolhasca, Dorna Arini, Drăgoiești, Drăgușeni, Fântânele, Frătăuții Noi, Frumosu, Fundu Moldovei, Grămești, Grănicești, Hănțești, Horodniceni, Ilișești, Marginea, Mitocu Dragomirnei, Moara, Moldova Sulița, Panaci, Păltinoasa, Pătrăuți, Pârtești de Jos, Poiana Stampei, Pojorâta, Siminicea, Slatina, Solca, Stroiești, Udești, Valea Moldovei, Verești, Zamostea, Zvoriștea. Între 5 și 10 cazuri active au Câmpulung Moldovenesc – 9 cazuri în evoluție, Dorna Candrenilor – 7, Frasin – 6, Milișăuți – 5, Rădășeni – 6, Șcheia – 9, Volovăț – 5. Localitățile nemenționate au între 1 și 5 cazuri (vezi harta).

Cazurile active de Covid din fiecare localitate din județul Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazurile active de Covid din fiecare localitate din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 17497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Cazurile active de Covid din fiecare localitate din județul Suceava4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei