Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iul 2020 - Anul XXV, nr. 168 (7473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conflict sângeros

Un cioban a sunat la 112 pentru a anunța că l-a înjunghiat pe un alt cioban

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conflict pătat cu sânge între doi ciobani care pășteau oile în apropierea iazului Nimerceni, din comuna Bosanci. Culmea este că la 112 a sunat chiar agresorul pentru a anunța că a avut un scandal cu un alt cioban, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit în zona abdomenului. Culiță Filoteanu, de 51 de ani, din satul Uncești, comuna Bunești și-a lăsat colegul sângerând și a plecat de la locul incidentului. Polițiștii care au mers la fața locului l-au găsit, la circa 300 de metri de iaz, pe Dumitru Croitoru, de 38 de ani, din satul Uncești, comuna Bunești. Acesta a confirmat ce menționase și agresorul în timpul convorbirii cu dispecerii de la 112 și a mai precizat că după ce agresorul l-a înjunghiat a fugit de la locul faptei. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost operat de urgență. Culiță Filoteanu a fost găsit câteva ore mai târziu în comuna Bunești. Acesta a recunoscut fapta, fără a putea menționa un motiv plauzibil al agresiunii și a pus totul pe supărarea de moment. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar procurorul de caz urma să solicite arestarea preventivă. Dosarul este instrumentat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, iar infracțiunea vizată este de „tentativă la omor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cioban a sunat la 112 pentru a anunța că l-a înjunghiat pe un alt cioban.
 Vizualizări articol: 1342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un cioban a sunat la 112 pentru a anunța că l-a înjunghiat pe un alt cioban0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulz sau ciuci cu brânză pentru grătar O surpriză plăcută la orice ieșire la grătar o putem face dacă aducem un preparat rustic pe care îl putem pregăti rapid. Pentru asta putem avea un semipreparat pe care îl putem face și cu o lună înainte, îl putem păstra... Citeşte