Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2020 - Anul XXV, nr. 162 (7467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Identificat

Trimis la ”meditație” în arest pentru că a fugit de polițiști cu mașina plină de țigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Straja, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava după ce a fugit cu poliția pe urme kilometri întregi, iar în final a intrat într-o turmă de oi. Incidentele s-au petrecut pe 4 iulie, dar polițiștii au reușit să documenteze întreaga activitate abia vineri.

Ieri, pe numele lui Ilie Juravle a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere” și „contrabandă”. Pentru a aduna toate datele necesare au conlucrat în acest dosar polițiști de la trei secții, respectiv Brodina, Marginea și Solca. Și asta pentru că în ziua când a fost urmărit Ilie Juravle a avut un parcurs destul de lung. Mai exact, pe 4 iulie, tânărul a trecut cu mașina marca Audi A6 prin localitățile Voitinel, Horodnic de Sus, Marginea și Solca, respectiv DN 17 A Marginea.

La Solca, pentru a scăpa de polițiștii care îl urmăreau a intrat într-o turmă de oi care traversa un drum public, cinci ovine fiind ucise. Totul a durat circa 30 de minute, iar la final, în mașina abandonată de fugar au fost găsite nu mai puțin de 7.060 de pachete de țigări. În timpul urmăririi, polițiștii au tras și mai multe focuri de armă, dar chiar și așa suspectul nu a oprit. Mai mult, el a reușit să fugă în pădure și s-a făcut nevăzut, fiind prins câteva zile mai târziu. Pentru a scăpa basma curată, Ilie Juravle a declarat ulterior că mașina i-a fost furată, numai că trucul nu a ținut, iar polițiștii au demonstrat că la volanul mașinii pe care au urmărit-o sâmbăta, 4 iulie, mai bine de 10 km se afla chiar cel în cauză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis la ”meditație” în arest pentru că a fugit de polițiști cu mașina plină de țigări.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimis la ”meditație” în arest pentru că a fugit de polițiști cu mașina plină de țigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei