Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2020 - Anul XXV, nr. 160 (7465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Dan Ioan Cușnir: Apel la schimbarea mentalității, „pentru vindecarea Sucevei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, a lansat, joi, un apel către suceveni, invitându-i să-și schimbe atitudinea și mentalitatea, „pentru vindecarea Sucevei”.

Cușnir s-a adresat în special celor cărora le este „lehamite să mai voteze la alegerile locale” și le cere să se gândească la viitor, să-și răspundă la întrebarea „dacă vă doriți ca și copiii noștri să piardă 16 ani din viața lor așteptând ca aceleași promisiuni să se îndeplinească”.

Ca argument pentru cele spuse, liderul PSD a prezentat o fotografie realizată în data de 8 iulie a.c., pe strada Cuza Vodă din cartierul Burdujeni, imagine pe care o consideră elocventă pentru ceea ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 16 ani. Data nu a fost aleasă întâmplător, ci a fost cea când primarul Ion Lungu a prezentat public bilanțul celui de-al 4-lea său mandat. „Mi-ar fi foarte ușor să încep să îl critic pentru că astfel de situații se găsesc peste tot - în Obcini, în George Enescu, în Zamca și în Centru - sau pentru că în 16 ani nu a înțeles că pietonul este mai important decât mașina sau pentru că pune în pericol siguranța copiilor din Suceava și a tinerilor care reprezintă viitorul Sucevei. Dar, începând de astăzi, voi încerca să mă adresez celor care, pe bună dreptate, sunt scârbiți de întreaga clasă politică. Da, aveți toate motivele să fiți revoltați împotriva întregii clase politice, care v-a înșelat și ne-a înșelat așteptările timp de 16-20-30 de ani din viața noastră. Și pentru că fac parte din această clasă politică, aveți toate motivele să fiți nemulțumiți pentru că nu am făcut atât cât ați fi meritat pentru Suceava și pentru suceveni”, a transmis Dan Ioan Cușnir. El a mai spus că își dorește ca politica pe care o promovează să fie mai puțin despre “eu nu greșesc” și mai mult despre “am greșit și pot fi mai bun“.

În mesajul său către suceveni, Cușnir afirmă că „vindecarea Sucevei nu se poate face cu o pastilă sau cu un om”, ci prin schimbarea comportamentului cetățenilor și politicienilor și, mai ales, prin schimbarea mentalității celor care administrează Suceava și care gestionează banul public, banii din taxele și impozitele sucevenilor. „Vindecarea Sucevei o vom face noi, împreună. Întotdeauna <noi> este mai important și mai puternic decât <eu>”, a afirmat Dan Ioan Cușnir.

În perspectiva alegerilor locale, acesta apreciază că pentru actualul primar este prea târziu pentru ca acesta să se mai schimbe și îl califică drept „omul trecutului”. „Are tupeul să le promită sucevenilor că ceea ce nu a făcut în 16 ani va face începând chiar de mâine. Omul trecutului încearcă să deseneze viitorul Sucevei. Mai este puțin până când Ion Lungu va înțelege că <noi> este mai important și mai puternic decât <eu>”, a mai declarat Dan Ioan Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir: Apel la schimbarea mentalității, „pentru vindecarea Sucevei”.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Ioan Cușnir: Apel la schimbarea mentalității, „pentru vindecarea Sucevei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei