Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iul 2020 - Anul XXV, nr. 155 (7460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Senatorul PNL Daniel Cadariu avertizează PSD că va fi „înmormântat politic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Daniel Constantin Cadariu a acuzat, vineri, PSD, printr-un comunicat de presă, că social-democrații, „intrați în panică”, au început să împroaște cu noroi în programul PNL, „fiind speriați că, odată pus în practică, ei vor rămâne în opoziție mult și bine”. Senatorul liberal susține că programul guvernamental de relansare economică este „foarte bine articulat” și „va da cu siguranță un impuls mult așteptat economiei”. „Pesediștii au intrat în panică și au început să dea răul afară din ei, conștienți fiind că acest plan relansează economia dar <îi înmormântează politic> pe ei”, a declarat Daniel Cadariu.

El i-a sugerat președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, „să se uite în oglindă” și „să-și vadă nesinceritatea”, că „poate o să-i fie rușine de minciunile pe care le aruncă cu dezinvoltură cameleonică în spațiul public”.

Cadariu afirmă că doar trei măsuri din planul PNL sunt similare cu programul social-democraților: ajutorul pentru persoanele cu venituri reduse, stimulente de reinserție pe piața muncii și amânarea și reeșalonarea unor taxe. „Social-democrații plusează și susțin că 60% dintre măsurile propuse de PNL sunt copiate din Programul de guvernare al PSD din 2016. Pesediștii menționează programe de investiții în autostrăzi, construcția de spitale regionale, ajutoare pentru IMM-uri, printre altele, care însă nu s-au materializat până în octombrie 2019, când au pierdut guvernarea. Motivul: nu a existat nici un moment voința de a le pune în practică. În schimb, timp de trei ani de zile, începând cu OUG 13, PSD a depus toate eforturile pentru a modifica legile justiției și codurile penale, totul pentru a-l salva pe Liviu Dragnea de la închisoare”, a declarat Daniel Cadariu.

Acesta amintește de autostrăzile invocate de PSD, pe care însă nu le-a pus în practică în cei trei ani cât a fost la guvernare, timp în care a schimbat trei premieri și aproape 80 de miniștri. Senatorul liberal a respins și ideea plagierii fondului de investiții după modelul propus de PSD și a enumerat câteva din punctele planului de relansare economică propus de PNL: granturi pentru firme, granturi pentru studenți, finanțarea unor activități agricole, vouchere pentru vârstnici și elevi, finanțarea unor investiții de infrastructură rutieră etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PNL Daniel Cadariu avertizează PSD că va fi „înmormântat politic”.
 Vizualizări articol: 1483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul PNL Daniel Cadariu avertizează PSD că va fi „înmormântat politic”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei