Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2020 - Anul XXV, nr. 145 (7450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Finanțele sucevene recomandă depunerea online a Declarației unice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava recomandă contribuabililor să depună online Declarația unică. Potrivit unui comunicat transmis de Finanțele sucevene, termenul de depunere a formularului ”Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoane fizice” a fost prelungit până la data de 30 iunie 2020, inclusiv.

Potrivit aceleiași surse, dacă Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice se depune până la 30 iunie 2020 inclusiv, contribuabilii pot să beneficieze de o serie de bonificații. Astfel, pentru plata impozitului pe venit, a contribuției de asigurări sociale și a contribuției de asigurări sociale de sănătate, reprezentând obligații fiscale anuale pentru anul 2019, se acordă o bonificație de 5% din aceste sume, dacă toate aceste obligații fiscale de plată se sting prin plată sau compensare, integral până la data 30 iunie 2020 inclusiv. De asemenea, pentru depunerea declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice prin mijloace electronice de transmitere la distanță se acordă o bonificație de 5% din impozitul pe venit, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate.

Finanțele sucevene au mai transmis că în condițiile actuale, când este foarte importantă respectarea distanțării sociale, contribuabili pot depune Declarația unică prin mijloace electronice de transmitere la distanță, respectiv prin intermediul serviciului „Spațiul Privat Virtual" (SPV), precum și pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată.

„De asemenea, precizăm că nu există obligația de a anexa, la depunerea declarației, documente doveditoare ale veniturilor. Fac excepție persoanele fizice nerezidente care obțin venituri în România, care trebuie să atașeze certificatul de rezidență fiscală. În cazul în care declarația se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanță, aceste documente se atașează în format electronic”, se arată în comunicatul transmis de Finanțele sucevene.

Contribuabilii pot primi îndrumare și asistență la completarea declarației la numărul 031.403.91.60 sau pot transmite solicitarea pe formularul de contact http://www.anaf.ro/asist.public

De asemenea, contribuabilii au la dispoziție, pe site-ul ANAF, la secțiunea ”Toate formularele cu explicații” atât formularul, cât și Instrucțiunile de completare a declarației.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finanțele sucevene recomandă depunerea online a Declarației unice.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finanțele sucevene recomandă depunerea online a Declarației unice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei