Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2020 - Anul XXV, nr. 145 (7450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Debite mari

Case, curți și drumuri inundate, în zona Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au intervenit luni, de la primele ore ale dimineții, în urma ploilor torențiale căzute în cursul nopții în zona localităților Gura Humorului, Frasin și Doroteia. Apa a pătruns în zeci de curți, iar câteva case au fost inundate. Pompierii au acționat în cursul zilei cu motopompe pentru evacuarea apei, cel mai afectat de ploi fiind orașul Gura Humorului, unde apa a cărat aluviuni și a blocat canalizarea mai multor străzi. Debitul pârâului Humor, altădată un fir de apă pe mijlocul zonei de scurgere, a crescut de zeci de ori.  

La intervențiile de evacuare a apei au participat, în afara celor de la Detașamentul Gura Humorului, și pompieri veniți în sprijin de la subunitățile Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni. Pe parcursul întregii zile, între reprizele de ploaie, pompierii au acționat în permanență pentru evacuarea cu ajutorul motopompelor a apei din case, beciuri și curți, venind astfel în sprijinul locuitorilor afectați de ploile torențiale căzute.

Viitura venită de pe versanți și adunată în pârâul Bocancea din Gura Humorului a antrenat aluviuni care au afectat curțile unor gospodării  din zonă, blocând și calea ferată în apropierea cartierului Voroneț. După redarea spre circulației a căii ferate, angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava au continuat decolmatarea albiei pârâului, pentru a-i asigura scurgerea și pentru evacuarea apelor din zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case, curți și drumuri inundate, în zona Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Case, curți și drumuri inundate, în zona Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei