Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2020 - Anul XXV, nr. 143 (7448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoți pe minus

Au furat două televizoare și s-au ales cu două microbuze confiscate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judiciariștii de la Poliția municipiului Rădăuți au acționat, joi, în cadrul a trei percheziții, la Arbore, la domiciliile a trei bărbați despre care sunt date că au spart o casă din Rădăuți. Cei doi au acționat în ziua furtului cu două autoutilitare care au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării. Partea hazlie a cazului este că bunurile cu care au plecat din casă nu valorează nici pe departe cât mașinile, fiind vorba de două televizoare și alte câteva electrocasnice.  

Furtul a fost comis pe 9 mai, când Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de către un localnic în vârstă de 31 de ani că și-a găsit spart un imobil pe care îl deține pe strada Valea Seacă din localitate. Bărbatul nu locuia efectiv în acel imobil, care este și oarecum izolat, astfel că hoții au găsit locul prielnic pentru a acționa.

Judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Rădăuți au stabilit la vremea respectivă că autorii au forțat cu un obiect contondent una din uși și au pătruns în interior. Ei au scotocit prin toată casa, plecând cu două televizoare și alte electrocasnice mai mărunte.

Joi, 18 iunie, în continuarea cercetărilor, polițiștii, în baza autorizațiilor obținute de la instanță, au descins la Arbore, la domiciliile unui bărbat de 42 de ani, al unuia de 33 de ani și al unuia de 22 de ani.

Polițiștii au ridicat o serie de bunuri și două autoutilitare, un Mercedes Sprinter și un Opel Movano, despre care au date că au fost folosite la comiterea faptei.

Cei trei au fost reținuți în arestul poliției județene, joi noapte, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Ieri, la expirarea ordonanței de reținere, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a decis ca cei trei să fie cercetați în continuare în libertate, sub măsura controlului judiciar.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Rădăuți continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au furat două televizoare și s-au ales cu două microbuze confiscate.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au furat două televizoare și s-au ales cu două microbuze confiscate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei