Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2020 - Anul XXV, nr. 141 (7446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Primăria Moldovița caută un medic de familie care să lucreze în noul dispensar din comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Moldovița, Traian Iliesi, a declarat că instituția pe care o conduce caută un medic de familie care să vină să lucreze în noul dispensar construit în această comună. Traian Iliesi a spus că noul dispensar oferă toate condițiile moderne pentru un medic de familie, un spațiu generos cu dotările şi utilitățile necesare.

Iliesi a spus că la etajul clădirii este amenajată o locuință de serviciu pentru medicul de familie, cu trei camere, bucătărie și baie. Primarul din Moldovița a mai adăugat că până în momentul de față au fost organizate trei licitații pentru darea în administrare către un medic de familie a spațiului, la care însă nu s-a prezentat nimeni. El a arătat că nici medicul de familie care își desfășoară activitatea în Moldovița nu s-a prezentat la această licitație.

„Am construit acest dispensar pentru locuitorii comunei, în care este și un cabinet nou pentru un medic de familie. Medicul care va dori să vină în comuna noastră va avea toate condițiile pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții, de la spațiul pentru cabinet și până la locuința de serviciu”, a spus Traian Iliesi. El a precizat că în dispensarul medical a fost amenajat și un cabinet stomatologic, în care își desfășoară deja activitatea un medic. Iliesi a mai adăugat că în comună au fost doi medici de familie, însă unul dintre aceștia s-a pensionat recent.

„Având în vedere actuala situație epidemiologică, dar și faptul că suntem o comună cu peste 5.000 de locuitori, considerăm că este extrem de important să mai avem încă un medic de familie, pentru a putea oferi servicii medicale de calitate”, a declarat primarul din Moldovița. Traian Iliesi a subliniat faptul că atât el, cât și Consiliul Local sunt deschiși să ofere tot sprijinul unui medic de familie care va dori să își desfășoare activitatea în comuna Moldovița. Traian Iliesi a precizat că informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0230-336.190.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Moldovița caută un medic de familie care să lucreze în noul dispensar din comună.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Moldovița caută un medic de familie care să lucreze în noul dispensar din comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei