Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2020 - Anul XXV, nr. 141 (7446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Voluntariat

Polițiștii de imigrări și solicitanții de azil de la Rădăuți au igienizat un parc din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 25 de persoane, polițiști de imigrări alături de o parte din persoanele cazate în Centrul de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil (CPCSA) Rădăuți, au participat zilele trecute la o acțiune de curățare și igienizare a parcului „Alexandru Sahia” din municipiul Rădăuți. Acțiunea organizată de CPCSA Rădăuți și Fundația ICAR a debutat cu mesajul „Și noi putem fi un bun exemplu de comportament eco-civic pentru comunitatea în care trăim” și a stârnit simpatia tuturor celor care au tranzitat zona și i-au văzut pe solicitanții de azil când strângeau peturi, curățau bănci, măturau aleile sau chiar colectau deșeuri din lacul parcului „Sahia”.

Trebuie precizat că acțiunea de la începutul săptămânii nu este singulară, în condițiile în care anul trecut un grup de interni de la Centrul rădăuțean a participat la o activitate voluntară de împădurire din cadrul acțiunii „Arborele plantat cu mâna ta, omule, este cel mai sigur inel de logodnă cu viitorul!”. În cadrul activității, sub atenta supraveghere a specialiștilor de la Ocolul Silvic Marginea au fost plantați în cătunul Voievodeasa din comuna Sucevița 1.200 de puieți de brad, molid și paltin pe o suprafață de circa 40 de ari, într-o zonă afectată de alunecări de teren.

Tot anul trecut,nouăsprezece cetățeni străini din Irak, Afganistan, Pakistan și Iran, refugiați în România, alături de șase tineri liceeni, au participat voluntar la o acțiune care a avut ca scop plantarea de flori ornamentale în vecinătatea Primăriei Rădăuți, în zona dintre fântâna arteziană și foișorul din parcul central.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii de imigrări și solicitanții de azil de la Rădăuți au igienizat un parc din municipiu.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii de imigrări și solicitanții de azil de la Rădăuți au igienizat un parc din municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei