Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2020 - Anul XXV, nr. 141 (7446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericole pe drum

Infracțiuni rutiere înregistrate de polițiști în doar câteva ore de controale în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii rutieri iau aproape zilnic contact cu diverse infracțiuni rutiere, începând cu clasica conducere sub influența alcoolului, până la mașini care circulă de ani de zile pe drumurile publice cu numerele de înmatriculare expirate. Patru astfel de infracțiuni au fost înregistrate de polițiștii rutieri din județ în doar câteva ore, în cursul zilei de marți, și sancționate cu dosare penale întocmite pe numele protagoniștilor.

Un prim caz a fost înregistrat în jurul orei 07.20, de către un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, care a oprit pentru control pe strada Oborului din localitate o autoutilitară condusă de un localnic de 48 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

O patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control în jurul orei 08.00, pe DJ 209A, în comuna Slatina, o autoutilitară cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă de un bărbat de 28 de ani, din judeţul Hunedoara. Cu ocazia verificării bazelor de date poliţiştii au constatat faptul că numărul de înmatriculare provizoriu este expirat de circa un an, din data de 9 iunie 2019. Bărbatul de la volan s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Înainte de ora 10.00 o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe DN 17A, în comuna Vatra Moldoviței, un autoturism condus de un localnic de 22 de ani. Verificările efectuate au stabilit ulterior că tânărul nu posedă un permis de conducere, iar autoturismul aparține mamei sale aflate în Germania. Cercetările au fost demarate pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere pentru a fi condus pe drumurile publice”.

Un caz deosebit a fost înregistrat de polițiști în cursul serii care a urmat, cândo patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din localitate un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Vama. În urma interogării bazelor de date poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani este radiat din circulaţie de la data de 22 octombrie 2015. El este acum cercetat pentru infracțiunea de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infracțiuni rutiere înregistrate de polițiști în doar câteva ore de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Infracțiuni rutiere înregistrate de polițiști în doar câteva ore de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei