Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2020 - Anul XXV, nr. 136 (7441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație

Cazurile de infecție cu Covid-19 au crescut din nou: la Suceava sunt 25, la nivel național, peste 200

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cifrele transmise ieri de Grupul de Comunicare Strategică arată o creștere a numărului de cazuri noi de infectare cu Covid-19, atât în județul Suceava, cât și la nivel național. Astfel, în județul Suceava s-au înregistrat ieri 25 de cazuri noi, iar la nivel național, 237 de cazuri noi, cel mai mare număr din ultimele săptămâni. În județul Suceava, ieri numărul total de cazuri confirmate a fost de 3.693.

Prefectura Suceava a informat că până ieri la nivelul județului s-au înregistrat 3.010 persoane declarate vindecate de infecția cu Covid-19, conform situației întocmite de către DSP Suceava. De asemenea, dintre cazurile noi diagnosticate în județ, în ultimele 24 de ore, 9 persoane au fost internate în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Tot în ultimele 24 de ore, 14 persoane au fost externate. 

În Spitalul Urgență Suceava se aflau internați ieri 431 pacienți, dintre care 139 pacienți Covid-19 și 292 pacienți non-Covid, iar în secția ATI erau internați 10 pacienți.

În Spitalul Municipal Rădăuți erau internați 53 de pacienți Covid-19, dintre care 6 cadre medicale, și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. Cadrele medicale confirmate pozitiv sunt asimptomatice, se precizează în comunicat.

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu ieri erau 5.447 de persoane și în carantină instituționalizată, o persoană. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid-19.

Alte 21.604 persoane au ieșit din autoizolare și 3.107 persoane, din carantină instituționalizată.

Pe teritoriul României, până în data de 11 iunie au fost confirmate 21.182 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.283 au fost declarate vindecate și externate.

Grupul de Comunicare Strategică a schimbat, ieri, modul de raportare a deceselor persoanelor care prezintă infecție Covid-19, în sensul în care numărul acestora va fi comunicat zilnic, integrat, în cadrul buletinului informativ difuzat la ora 13.00, cu menționarea categoriilor de vârstă, sexului, județului și prezența sau absența comorbidităților.

Până în data de 11 iunie, 1.369 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Conform cu noul mod de raportare, în intervalul 10 iunie, ora 10:00 – 11 iunie, ora 10:00, au fost înregistrate 9 decese (4 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din județele Bacău, Buzău, Dolj, Harghita, Suceava și municipiul București.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, un deces la categoria de vârstă 70-79 ani și două decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

La secțiile de Terapie Intensivă din țară ieri erau internați 153 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.213 persoane. Alte 101.455 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până ieri, la nivel național, au fost prelucrate 531.619 teste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cazurile de infecție cu Covid-19 au crescut din nou: la Suceava sunt 25, la nivel național, peste 200.
 Vizualizări articol: 1105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cazurile de infecție cu Covid-19 au crescut din nou: la Suceava sunt 25, la nivel național, peste 2000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei