Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2020 - Anul XXV, nr. 136 (7441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sprijin

A început distribuirea pachetelor cu produse de igienă pentru persoane defavorizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de persoane din județul Suceava care se califică pentru primirea de ajutoare care constau în produse de igienă este de 60.922 de persoane. Valoarea totală maximă a unui pachet cu produse de igienă este de 34,94 lei inclusiv TVA, în preț fiind inclus și transportul către unitatea administrativ teritorială pe raza căreia locuiește beneficiarul.

Prefectura Suceava a informat, joi, că centrele de distribuire au fost stabilite prin ordin de prefect, la propunerea autorităților locale, beneficiarii putând ridica personal pachetul cu produse de igienă de la centrul instituit în localitatea unde își au domiciliul.

Ridicarea personală a pachetelor cu produse de igienă se face în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire a pachetului cu produse de igienă de către beneficiari.

Pentru persoanele nedeplasabile, la sesizarea unui membru al familiei sau a unei alte persoane, se asigură livrarea ajutoarelor la domiciliu sau la locuinţa declarată, cu sprijinul autorităţilor locale sau/şi al organizaţiilor neguvernamentale, prin mijloace stabilite de prefect.

În cursul zilei de joi au fost recepționate primele pachete pentru localitățile Milișăuți și Rădășeni, acțiunea continuând în zilele următoare pentru comunele Dolhasca, Liteni, Preutești, Fălticeni, Baia, Valea Moldovei, Gura Humorului, Păltinoasa, Râșca, Boroaia, Bogdănești, Mălini, Cornu Luncii, Drăgușeni, Suceava, Adâncata, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.

Recepția pachetelor cu produse de igienă pentru toți cei 60.922 de beneficiari din județul Suceava este programată să se desfășoare în intervalul 11-19 iunie, urmând ca distribuția către aceștia să se efectueze după un calendar aprobat prin ordinul prefectului, în termen de 45 de zile de la finalizarea perioadei de recepție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început distribuirea pachetelor cu produse de igienă pentru persoane defavorizate.
 Vizualizări articol: 1165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A început distribuirea pachetelor cu produse de igienă pentru persoane defavorizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei