Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2020 - Anul XXV, nr. 135 (7440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Târgul săptămânal de autoturisme „Obor” se redeschide după trei luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul săptămânal de autoturisme „Obor” din municipiul Rădăuți se redeschide duminică, 14 iunie, în condițiile în care a fost închis încă din 15 martie ca măsură de precauție pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavirus. Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Rădăuți, care a mai decis ca în zilele de vineri să fi permisă și activitatea de comercializare a produselor agroalimentare.

Primarul municipiului, Nistor Tatar, a precizat că pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, administrația locală va lua o serie de măsuri, respectiv montarea dispozitivelor de dezinfecție a mâinilor la intrarea și ieșirea din perimetrul pieței, amplasarea unor coridoare de dirijare a fluxului de persoane, pe sensurile de intrare/ieșire, precum și amplasarea, la loc vizibil, a afișelor privind conduita persoanelor care intră în piață. La fel, persoanele care intră în perimetrul pieței au obligația de respectare a măsurile de evitare a infectării, prin purtarea obligatorie a măștii de protecție, dezinfecția mâinilor la intrare și ieșire, respectarea traseelor de afluire/defluire, cât și evitarea aglomerării și respectarea intervalului minim de siguranță între persoane, de 1,5-2 m.

Nerespectarea deciziilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență se sancționează conform prevederilor art. 66 din Legea 55/2020 – cu amendă de la 500 lei la 2.500 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul săptămânal de autoturisme „Obor” se redeschide după trei luni.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul săptămânal de autoturisme „Obor” se redeschide după trei luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei