Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2020 - Anul XXV, nr. 135 (7440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intervenție

Polițist înjunghiat la Gura Humorului, în timp ce încerca să aplaneze un conflict într-o familie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent de poliție din Gura Humorului a fost înjunghiat cu un cuțit ieri dimineață, în timp ce încerca să intre în locuința unui bărbat din oraș, care provocase scandal. Tăiat în zona subrațului, polițistul a fost transportat de urgență la spitalul din Suceava, unde a avut nevoie de intervenția chirurgilor. Dosarul a fost preluat de un procuror criminalist, care face cercetări în legătură cu fapta de agresiune comisă.

Totul a pornit miercuri dimineață, în jurul orei 07.30, când printr-un apel telefonic la 112, primit din partea unui bărbat de circa 73 de ani, acesta îi informa pe polițiști că fiul său s-a baricadat în baie în urma unui conflict avut în familie. La adresa indicată, pe o stradă cu case din Gura Humorului, a ajuns în scurt timp un echipaj de poliție format din doi agenți, o femeie și un bărbat de 40 de ani, ambii angajați ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului.

La adresa indicată i-au găsit pe părinții unui bărbat de 48 de ani, Mihai P., care le-au povestit polițiștilor că după ce s-au certat, acesta s-a încuiat în baie și refuza să mai iasă din încăpere. Acesta a fost momentul în care agentul de poliție Adrian Constantin Lupu a încercat să intre în baie peste bărbat, fiind tăiat de acesta cu un cuțit în zona subrațului stâng. Polițistul rănit a primit primul ajutor la fața locului, după care a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul Județean Suceava, pentru intervenție și investigații suplimentare.

Agentul de poliție de la fața locului a cerut întăriri, în scurt timp agresorul fiind imobilizat și dus la sediul poliției pentru audieri.

 

Polițistul a fost operat de urgență, iar agresorul este audiat pentru ultraj

Polițistul rănit, care avea o plagă înjunghiată în zona toracică, sub brațul stâng, a intrat în sala de operație, unde a suferit o intervenție chirurgicală. El era conștient și stabil hemodinamic, leziunile pe care le prezenta nepunându-i viața în pericol. A rămas internat pentru supraveghere și tratament în secția de chirurgie a spitalului sucevean.

În urma discuțiilor avute cu părinții agresorului și a documentelor verificate de polițiști, bărbatul de 48 de ani care a produs agresiunea era cunoscut cu afecțiuni psihice. Un certificat medico-legal urmează a stabili totuși dacă viața polițistului a fost pusă în pericol în timpul episodului violent. Dosarul de agresiune a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Agresorul a fost audiat în cursul zilei de miercuri de către procurorul criminalist în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ”ultraj”. În același timp, prin unitatea de Parchet urmează a fi dispusă o măsură de evaluare a capacității de discernământ a bărbatului de 48 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice. În aceste condiții, el riscă pentru fapta sa o internare medicală la o unitate de psihiatrie din județ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițist înjunghiat la Gura Humorului, în timp ce încerca să aplaneze un conflict într-o familie.
 Vizualizări articol: 1468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițist înjunghiat la Gura Humorului, în timp ce încerca să aplaneze un conflict într-o familie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei