Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2020 - Anul XXV, nr. 135 (7440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Iordache: Klaus Iohannis solicită responsabilitate din partea românilor, când iresponsabilitatea este stare de „normalitate” la Cotroceni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a criticat decizia președintelui României, Klaus Iohannis, de a susține prelungirea stării de alertă și după data de 15 iunie. Virginel Iordache a spus că șeful statului solicită, din nou, românilor, responsabilitate și ascultare, în condițiile în care el și Guvernul său se comportă iresponsabil față de români. Senatorul PSD de Suceava a ținut să prezinte câteva din „mărețele realizări” ale guvernului PNL, pe care Klaus Iohannis îl numește „Guvernul meu”. „Vorbim de angajări la stat ale întregii clientele de partid și umplerea buzunarelor firmelor de casă din banii românilor. Este singurul lucru pe care l-a făcut temeinic Guvernul PNL. O altă <realizare> este dezinteresul total față de sănătatea românilor. Nici măcar o singură mască de protecție dintre miile promise nu a ajuns, până acum, la persoanele vulnerabile”, a arătat Virginel Iordache.

El a adăugat că „mult trâmbițatul” program economic de criză este “sublim dar lipsește cu desăvârșire”. Iordache a atras atenția că nici până acum programul de relansare economică anunțat din aprilie nu a fost prezentat nici opiniei publice și nici Parlamentului. Senatorul PSD a explicat că din cauza acestei situații economia s-a prăbușit, șomajul a crescut într-un ritm amețitor, exporturile au scăzut cu 46%, iar importurile cu 34%.

Virginel Iordache a mai adăugat că multe firme românești dau faliment, iar dacă această stare va continua firmele cu capital majoritar românesc vor avea mari probleme de reluare a activității, iar angajații vor îngroșa rândurile șomerilor.

„Unde o fi responsabilitatea Guvernului pe care îl conduce domnul preşedinte Johannis față de economie și mai ales față de nivelul de trai al românilor? Care este responsabilitatea acestora față de bolnavii cronici cărora le este interzis accesul la tratamente?”, a întrebat Virginel Iordache. El le-a solicitat guvernanților liberali să dovedească mai întâi românilor că starea de alertă nu este doar un paravan pentru derularea afacerilor de partid și să prezinte Parlamentului studiile epidemiologice care să ateste fără dubiu necesitatea prelungiri acestei stări, dar în primul rând să dovedească responsabilitate înainte de a o cere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache: Klaus Iohannis solicită responsabilitate din partea românilor, când iresponsabilitatea este stare de „normalitate” la Cotroceni.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Iordache: Klaus Iohannis solicită responsabilitate din partea românilor, când iresponsabilitatea este stare de „normalitate” la Cotroceni1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei