Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2020 - Anul XXV, nr. 134 (7439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

„Poate Ministerul Educației va înțelege că sănătatea e mai presus de orice examen”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța Sindicatelor din Învățământ ASI Suceava, structură care reprezintă circa 8.000 de angajați din învățământul sucevean, este de părere că decizia Ministerului Educației și Cercetării, de a continua pregătirea examenelor naționale în școală, este iresponsabilă și pune în pericol sănătatea elevilor, a personalului din învățământ, precum și a familiilor acestora.

Prof. Giani Leonte, liderul ASI, menționează că a atras atenția, în nenumărate rânduri, asupra riscului mare de răspândire a virusului COVID-19 în școli, dacă acestea vor fi deschise în perioada 2-12 iunie 2020.

Marți, s-a confirmat primul caz de infecție cu COVID-19 dintr-o unitate școlară din județ, persoana în cauză fiind o elevă de clasa a XII-a, care a participat la cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat, organizate săptămâna trecută la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

„Ne întrebăm firesc, care cadru didactic își mai dorește participarea la examenele naționale, știind că își poate îmbolnăvi părinții sau bunicii? Din păcate, asistăm neputincioși la o situație care poate genera un haos de neimaginat, responsabili de asta fiind Ministerul Educației și Cercetării împreună cu Ministerul Sănătății. Poate că, <în al 13-lea ceas>, ministerele Educației și Sănătății vor înțelege că sănătatea e mai presus de orice examen”, arată președintele ASI Suceava, Giani Leonte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Poate Ministerul Educației va înțelege că sănătatea e mai presus de orice examen”.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Poate Ministerul Educației va înțelege că sănătatea e mai presus de orice examen”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei