Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2020 - Anul XXV, nr. 134 (7439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaxare

„Ploaie” de șoferi băuți, în zi de sărbătoare. Unul mergea cu luminile stinse, iar altul a fost prins de aparatul radar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Minivacanța trecută, marcată de două sărbători religioase importante, precum Duminica Coborârii Sfântului Duh și sărbătoarea Sfintei Treimi, a fost prilej de relaxare și odihnă pentru mulți dintre cei care au ieșit în sfârșit la aer, în plimbări cu mașinile sau pe jos. Numai că unii dintre ei, un pic prea relaxați, au uitat se pare și de regulile care trebuie respectate atunci când se pregătesc să se urce la volan, făcând din consumul de alcool o chestiune minoră, ce ar putea fi trecută cu vederea.

Câteva astfel de cazuri au fost identificate de polițiști începând cu primele ore ale zilei de luni, când un echipaj al Biroului Rutier Suceava a oprit pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava un autoturism marca Audi A4, care circula dinspre strada Nicolae Bălcescu spre strada Mitropoliei, fără a avea aprinse pe timp de noapte luminile de întâlnire. La volanul autoturismului a fost identificat un localnic de 41 ani, care mirosea a alcool. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost prelevate două probe de sânge la interval de o oră, necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul este acum cercetat în cadrul unui dosar penal pentru ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Înainte de ora 09.00,lucrătorii Poliției Orașului Salcea, care executau o acțiune pentru combaterea accidentelor rutiere cauzate de viteză excesivă în localitatea Dumbrăveni, au înregistrat un autoturism circulând cu viteza de 73 km/h în localitate. La volan a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din județul Botoșani, care mirosea a alcool. El a fost testat cu aparatul etilotest, care a înregistrat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Eu va fi cercetat pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Alte cazuri de conducere sub influența alcoolului au fost înregistrate în cursul după-amiezii și serii care a urmat. Astfel, în jurul orei 16.00, o patrulă de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe DJ 209 D, în zona comunei Dărmănești, un autoturism marca VW Golf 4 condus de un bărbat de 55 ani, din comuna Șerbăuți. Din cauza faptului că mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul arătând o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şapte ore mai târziu, pe strada Parcului din municipiul Suceava a fost oprit un autoturism Seat, condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care avea halenă alcoolică. Testarea a arătat și la acesta o alcoolemie în aerul expirat de 0,56 mg/l alcool pur, fiindu-i prelevate și lui, ca și șoferului depistat înainte, probe de sânge la spital. Pe numele celor doi șoferi au fost de asemenea deschise dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ploaie” de șoferi băuți, în zi de sărbătoare. Unul mergea cu luminile stinse, iar altul a fost prins de aparatul radar.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Ploaie” de șoferi băuți, în zi de sărbătoare. Unul mergea cu luminile stinse, iar altul a fost prins de aparatul radar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei