Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2020 - Anul XXV, nr. 134 (7439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Încarcerați

Patru persoane rănite, după ce două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit la Spătărești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident în care au fost implicate două autoutilitare și un autoturism a avut loc marți după-amiază pe DN 2, în zona localității Spătărești din comuna Fântâna Mare. Accidentul s-a produs pe timp de ploaie, în zona cu trei benzi a DN 2, pe tronsonul de urcare dintre Fălticeni spre Spătărești. Au fost implicate o autoutilitară de curierat marca Ford, o autoutilitară încărcată cu lemne marca Iveco și un autoturism.

Din motive care rămân a fi elucidate de polițiști în urma audierii martorilor și a efectuării măsurătorilor la fața locului, accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre cele trei vehicule, șoferii autoutilitarelor rămânând încarcerați la volanul mașinilor lor. Alte două persoane, șoferul autoturismului și un pasager al uneia dintre autoutilitare, au fost și ele rănite în accident. La locul accidentului au ajuns două echipaje de descarcerare și patru ambulanțe, două echipaje SMURD și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care au reușit extragerea celor doi șoferi încarcerați și le-au acordat tuturor primul ajutor.

Toate victimele erau conștiente și cooperante. Cei doi șoferi ai autoutilitarelor au fost preluați de ambulanțe și transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, în timp ce pasagerul uneia dintre autoutilitare a ajuns pentru investigații la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni. Șoferul autoturismului implicat a fost evaluat medical și a refuzat transportul la spital. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru persoane rănite, după ce două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit la Spătărești.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru persoane rănite, după ce două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit la Spătărești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei