Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2020 - Anul XXV, nr. 134 (7439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație

19 cazuri noi de îmbolnăviri cu Covid-19, în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a informat, ieri, că numărul total de cazuri confirmate cu Covid-19 în județul Suceava este de 3.653, adică 19 cazuri noi în ultimele 24 de ore, cu trei mai puține decât în ziua anterioară.

Potrivit informării pe plan local, transmisă de Prefectura Suceava, până în data de 9 iunie a.c., la nivelul județului se înregistrau 2.894 de persoane declarate vindecate de Covid -19.

Informarea de ieri a arătat că în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava trei dintre persoanele diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate șapte persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul de Urgență Suceava se aflau ieri internați  444 de pacienți, dintre care 128 erau pacienți Covid-19 și 316 pacienti nonCovid, iar în secția ATI erau internați 10 pacienți. La Spitalul Municipal Rădăuți se aflau internați 50 de pacienți Covid-19 și 15 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În data de 9 iunie, la ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu erau 5.224 de persoane și în carantină instituționalizată mai era o persoană. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19. 

Până ieri, 21.115 persoane au ieșit din autoizolare și 3.107 persoane au ieșit din carantina instituționalizată. În ceea ce privește activitatea polițiștilor în context Covid, în cursul zilei de 8 iunie au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, 5.112 persoane și 29 de societăți comerciale.

Pe teritoriul României, până ieri au fost confirmate 20.749 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.910 au fost declarate vindecate și externate și 1.353, dintre care 233 din județul Suceava, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, în țară au fost înregistrate alte 145 noi cazuri de îmbolnăvire. La secțiile de Terapie Intensivă din țară erau internați 152 de pacienți. Cifrele arată că atât la nivel național, cât și în județ numărul de cazuri noi se menține în platou, în jur de 20 pe plan local și sub 200 în țară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată erau 2.120 de  persoane. Alte 96.398 de persoane se aflau în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală. Până ieri, la nivel național, au fost prelucrate 511.295 de teste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 19 cazuri noi de îmbolnăviri cu Covid-19, în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19 cazuri noi de îmbolnăviri cu Covid-19, în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei