Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 iun 2020 - Anul XXV, nr. 130 (7435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

E.ON a sprijinit 16 spitale implicate în lupta împotriva COVID-19, două dintre ele fiind din Suceava și Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania E.ON a donat, în ultimele două luni, echipamente de protecție a personalului medical și dispozitive  de testare specifice COVID-19, în funcție de nevoile specifice, unui număr de 16 instituții medicale aflate în linia întâi a luptei împotriva noului coronavirus din județele Suceava, Hunedoara, Mureș, Arad, Iași, Cluj, Satu Mare, Neamț, Botoșani, Bacău și Sibiu.

Încă de la începutul pandemiei, E.ON a alocat 500.000 de lei pentru susținerea spitalelor care au avut nevoie urgentă de aparatură de specialitate și de diverse echipamente. La rândul lor, angajații E.ON au demarat o campanie de strângere de fonduri, iar compania a dublat suma rezultată. Au fost adunați astfel 100.000 de lei, iar angajații au votat patru spitale către care să fie direcționat ajutorul lor.

În urma acțiunilor derulate de E.ON și angajați au fost sprijinite următoarele spitale: Spitalul Municipal Rădăuți, Spitalele Clinice Județene de Urgență Târgu Mureș, Arad, Iași, Cluj-Napoca, Spitalele Județene de Urgență Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Botoșani, Bacău, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, Spitalul Clinic Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic Boli Infecțioase din Iași și Clinica de Pediatrie Sibiu. Totodată, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a fost asigurată, timp de o lună, masa pentru personalul medical al Secției de Boli Infecțioase, precum și pentru angajații Serviciului Județean de Ambulanță.

O altă acțiune importantă, campania „Dăruieşte Lumină”, încheiată de curând, a constat în donarea unei cantități de 250.000 kWh, gaze naturale sau electricitate, care a ajuns la consumatori casnici cu probleme financiare generate de pandemie. Totodată, pentru a veni în sprijinul elevilor proveniți din familii cu o situație financiară precară, E.ON le-a dăruit laptopuri pentru a-i ajuta să participe la cursurile online. Manfred Paasch, directorul general al E.ON România, a declarat: „În această campanie, în care s-au implicat și angajații E.ON, se află multă emoție fiindcă în fiecare spital sau la fiecare familie susținută de noi am găsit câte o poveste de viață care ne-a impresionat. Gestul nostru este despre solidaritate, despre a face bine unor oameni care aveau mare nevoie să fie ajutați. Suntem bucuroși că am putut să le fim alături în această perioadă dificilă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON a sprijinit 16 spitale implicate în lupta împotriva COVID-19, două dintre ele fiind din Suceava și Rădăuți.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
E.ON a sprijinit 16 spitale implicate în lupta împotriva COVID-19, două dintre ele fiind din Suceava și Rădăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei