Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iun 2020 - Anul XXV, nr. 128 (7433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încercare nereușită

Băut la volan, nu s-a conformat semnalelor și a gonit cu poliția pe urme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 25 de ani, din Suceava, a fost protagonistul unui incident petrecut în cursul nopții de luni. Aflat la volanul unui autoturism el a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a condus în continuare pe câteva alei lăturalnice, în speranța că-și va pierde urma. Până la urmă a realizat că nu are scăpare și a oprit, fiind acum cercetat penal.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 00.40, în timp ce o patrulă de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava i-a făcut semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism marca Audi, care circula pe bulevardul George Enescu, dinspre strada Universității spre stația de transport local Curcubeul. Conducătorul auto al autoturismului a refuzat să oprească, a virat la dreapta pe Aleea Lalelelor și și-a continuat drumul pe Aleea Jupiter. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului al cărui șofer, văzând că nu poate scăpa de urmăritori, a oprit în dreptul Grădiniței “Gulliver” de pe această stradă.

La volanul mașinii a fost identificat cu această ocazie un tânăr de 25 de ani, din municipiul Suceava, care mirosea a alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, a fost înregistrat un rezultat de 0,52 mg alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat apoi la spital mostre de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut la volan, nu s-a conformat semnalelor și a gonit cu poliția pe urme.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut la volan, nu s-a conformat semnalelor și a gonit cu poliția pe urme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei