Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2020 - Anul XXV, nr. 118 (7423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

On-line

Universitatea „Ștefan cel Mare” lansează noul website www.usv.ro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava are, începând de joi, un nou website oficial, instrument care va fi deosebit de util studenților, cadrelor didactice și cercetătorilor, personalului auxiliar și administrativ, dar și publicului larg.

www.usv.roeste o nouă platformă on-line, care conține informații complete și avizate, ușor accesibile despre activitatea USV, cu un design atractiv, ce permite acum utilizatorilor navigarea într-o atmosferă proaspătă și prietenoasă, afișând aceeași deschidere pe care USV o manifestă către tineri, către noile tehnologii, către creativitate și inovare”, au transmis reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, elementul de noutate al acestei interfețe nu se regăsește doar în design, ci și în noua structurare a informațiilor, care permite o comunicare directă și clară între instituție și cei care folosesc în mod uzual internetul pentru informare.

Totodată, noul site este adaptat pentru a fi accesat mai ușor cu ajutorul telefoanelor mobile și al tabletelor. Unul dintre motivele celor care au susținut acest proiect se datorează faptului că aproximativ trei sferturi dintre gospodăriile din România (72,4%, în 2018, conform Institutul Național de Statistică) au acces la rețeaua de internet de acasă, iar practic, toți absolvenții de licee, precum și studenții USV dispun de telefoane inteligente.

„Navigarea în doar câteva click-uri poate oferi vizitatorului website-ului USV informațiile dorite, poate conduce către evitarea unor deplasări, poate ajuta la economisirea de energie, timp și resurse financiare, fapt ce capătă o importanță deosebită în contextul actual. Noul website oferă o imagine comprehensivă a universității, cu informații actualizate în permanență, care variază de la deciziile conducerii și ale Senatului USV, la aspecte legate de educație și cercetare, organizații studențești, burse studențești, programul Erasmus +, locuri de muncă pentru studenți sau petrecerea timpului liber și, bineînțeles, procesul de admitere 2020”, arată USV.

Noul website va juca un rol important în procesul de admitere organizat de USV, acesta fiind unul dintre motivele pentru care site-ul va deveni un instrument de lucru definitoriu al staff-ului universității, pe de o parte, și al viitorilor și actualilor studenți, pe de altă parte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ștefan cel Mare” lansează noul website www.usv.ro.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Universitatea „Ștefan cel Mare” lansează noul website www.usv.ro5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei