Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2020 - Anul XXV, nr. 115 (7420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întrebare

Octavian Ilisoi: ”Prețurile la alimente au explodat în ultimele săptămâni, unde sunt plafonările promise de Guvern?”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi, președintele ALDE Suceava, arată cu degetul spre guvernanți și spune că în locul unor măsuri concrete aceștia vin doar cu promisiuni pe care nu le onorează. El a dat ca exemplu prețurile la produsele alimentare, care au crescut constant de la începutul crizei sanitare generate de noul coronavirus.

”Vreau să dau un exemplu concret. De o săptămână prețul la pâine a crescut și cu 15%. Asta în condițiile în care avem cel mai ieftin carburant din ultimii probabil 10 ani. Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi când prețul benzinei și motorinei va sări din nou peste 1 euro/litru la pompă. Cu siguranță, va urma o altă scumpire. Și între timp, Guvernul ce face? Permite exportul de cereale. Aceasta poate fi catalogată drept o crimă împotriva românilor. Oare cei care ne conduc acum nu se uită ce se petrece în sudul României, unde milioane de hectare de culturi agricole sunt calamitate total sau parțial? De unde vom reface stocul de grâu pentru iarna care va veni? Vom importa la prețuri foarte mari, iar consecința e aceea că pâinea va ajunge să coste probabil și 5 lei”, a spus Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava este de părere că Guvernul Orban acționează împotriva intereselor oamenilor și nu știe dacă la mijloc este doar incompetența celor mai mulți dintre miniștri.

”Guvernul, prin vocea premierului Ludovic Orban, a anunțat că va plafona prețurile la alimente și la produsele de bază. Nu doar că nu a făcut-o, dar asistă binevoitor la creșterea acestor prețuri. Se va ajunge ca dintr-o pensie un om obișnuit să nu își poată asigura nici măcar minimul necesar. Vreau să-i întreb pe cei care ne guvernează, cu ce le-au greșit românii de îi tratează în acest fel? Poate că este timpul să își revizuiască atitudinea și să ofere și lucruri concrete, nu doar promisiuni deșarte”, a conchis Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Prețurile la alimente au explodat în ultimele săptămâni, unde sunt plafonările promise de Guvern?”.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Octavian Ilisoi: ”Prețurile la alimente au explodat în ultimele săptămâni, unde sunt plafonările promise de Guvern?”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei