Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2020 - Anul XXV, nr. 114 (7419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

La dispoziția pacienților

Clinica Oftalmologică Novaoptic și-a reluat activitatea în toate centrele din Suceava și Botoșani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clinica Oftalmologică Novaoptic și-areluat activitatea în toate centrele din Suceava și Botoșani. Este vorba de centrele Novaoptic din Suceava, str. Petru Rareș, nr. 41, telefon: 0724 232 668, b-dul G. Enescu, nr. 9 A, telefon 0724 232 664, str. Mihai Viteazul, nr. 21, telefon 0723 232 611, și centrul Novaoptic din Botoșani, str. Primăverii, nr. 10, telefon 0724 232 667. Programul în centrele oftalmologice este de luni până vineri, între orele 9:00-16:00, și sâmbăta, între 9:00-13:00. Consultațiile se fac pe bază de programare telefonică sau online, pe site-ul www.novaoptic.ro.   

Pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus, echipa Novaoptic a luat toate măsurile pentru ca pacienții să fie în siguranță.Prima selecție are loc la programarea telefonică. Pacienții sunt rugați să amâne consultația dacă prezintă febră, tuse, dureri în gât sau au avut recent contact cu persoane bolnave de COVID-19.

Al doilea triaj al pacienților are loc la intrarea în clinică. După măsurarea non-contact a temperaturii, toți pacienții sunt rugați să efectueze dezinfecția mâinilor. Novaoptic pune la dispoziția pacienților soluții și geluri dezinfectante și oferă mască chirurgicală pacienților care vin fără acest mijloc de protecție. De asemenea, toți pacienții sunt rugați să completeze chestionarul specific. În sala de așteptare, personalul Novaoptic are grijă ca pacienții să respecte distanțarea socială (circa 2 m) în așezarea pe scaune.

Novaoptic asigură, de asemenea, o igienă riguroasă a tuturor spațiilor. „Aerisim, curățăm și dezinfectăm frecvent toate încăperile, atât cu soluții biocide, cât și prin lămpi UV. Toate aparatele și dispozitivele sunt atent dezinfectate înainte și după fiecare pacient”, ne asigură reprezentanții Novaoptic.

 

„Pentru noi, siguranța pacientului a fost întotdeauna pe primul loc”

Pe toată perioada stării de urgență, Novaoptic a folosit programul de telemedicină, răspunzând solicitărilor pacienților. În același timp, clinica Novaoptic a primit și rezolvat pacienții cu urgențe oftalmologice (corpi străini corneeni, arsuri chimice oculare, traumatisme, afecțiuni acute inflamatorii). Condițiile epidemiologice speciale din municipiul Suceava și împrejurimi au făcut ca Novaoptic să aștepte data de 15 mai pentru redeschiderea centrelor din Suceava, în timp ce la Botoșani, clinica a fost redeschisă pe 4 mai, luând toate masurile necesare pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus.

„Pentru noi, siguranța pacientului a fost întotdeauna pe primul loc. Cu atât mai mult, în contextul actual, am adăugat și alte măsuri necesare siguranței pacienților și personalului. Cabinetele sunt igienizate permanent, personalul folosește echipamentul individual de protecție și punem la dispoziția pacienților soluții dezinfectante și măști. Ne preocupăm și de confortul psihic al pacienților, trasmițându-le un sentiment pozitiv, de încredere și optimism. Chiar dacă purtăm măști, satisfacția și zâmbetul clienților noștri sunt cu atât mai prețioase în această perioadă”, ne-a spus dr. Cristina David, medic primar oftalmolog.

La Clinica Novaoptic sunt tratate cu succes afecțiuni oculare, precum cataracta, glaucomul, afecțiunile retinei. Totodată, medicii oftalmologi se ocupă și de monitorizarea complicațiilor oculare ale unor boli cronice precum diabetul, hipertensiune arterială, boli autoimune. Echipa de medici oftalmologi de la Novaoptic este formată din: dr. Cristina David, dr. Ioana Poiată, dr. Corina Lupașcu, dr. Daniela Drăgan, dr. Angela Buznean, dr. Mădălina Anton.

„Ochelarii sunt de cele mai multe ori o necesitate, iar redeschiderea centrelor noastre de optică medicală a fost așteptată de mulți pacienți care doresc schimbarea lentilelor, a ramelor, reparații sau achiziționarea lentilelor de contact. Îi informăm că pot să ni se adreseze cu toată încrederea”, a completat dr. Cristina David. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clinica Oftalmologică Novaoptic și-a reluat activitatea în toate centrele din Suceava și Botoșani.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clinica Oftalmologică Novaoptic și-a reluat activitatea în toate centrele din Suceava și Botoșani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei