Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2020 - Anul XXV, nr. 110 (7415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendii

Două gospodării au fost cuprinse de flăcări în cursul serii de luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Focul a făcut pagube importante în două gospodării din comunele Bosanci și Arbore, în cursul serii de luni. Primul incendiu a fost cauzat de deficiențe ale instalației electrice, în timp ce o casă din Arbore s-a aprins din cauza coșului de fum deteriorat.

Un prim incendiu a fost semnalat pompierilor luni seara, în jurul orei 18.15, într-o gospodărie din comuna Bosanci. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, care au intervenit cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor ardea generalizat o anexă din lemn, iar flăcările s-au extins la o porțiune din acoperișul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuință și la anexele învecinate.

Flăcările au distrus o magazie pe o suprafață de 60 metri pătrați, aproximativ 30 metri pătrați din astereala acoperișului casei, circa 6 metri cubi lemn de foc, 2 metri cubi de scândură, 200 kg de porumb, 30 metri pătrați de izolație din vată minerală și elemente de tâmplărie din PVC de la 5 ferestre. S-au degradat tencuiala casei de locuit și învelitoarea din tablă a acoperișului. De asemenea, în incendiu au pierit 30 de pui de găină.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Cu câteva minute înainte de ora 20.00 pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Arbore, au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Arbore.

La sosirea echipajelor cu 3 autospeciale de stingere ardeau construcțiile din gospodărie, fără a exista pericol de propagare a flăcărilor. Incendiul a afectat grav casa pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați, adăpostul de animale și o magazie pe 40 metri pătrați, bunuri casnice, circa 2 metri cubi de cherestea, o tonă de furaje și documentele de identitate ale proprietarului. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării au fost cuprinse de flăcări în cursul serii de luni.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două gospodării au fost cuprinse de flăcări în cursul serii de luni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei