Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mai 2020 - Anul XXV, nr. 101 (7406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație hilară

Un tânăr care ar fi încercat să se sinucidă avea la el declarație pe propria răspundere și le-a prezentat-o polițiștilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din municipiul Suceava a sunat la poliție, joi, cerând disperată ajutor și anunțând că fiul său în vârstă de 25 de ani vrea să se sinucidă și a consunat antigel. Apelul a venit de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, zona Cartodrom. La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Tânărul se deplasase în zona pădurii din spatele Cartodromului, iar la sosirea echipajelor revenise spre domiciliu, unde îl aștepta mama sa. Tânărul le-a spus polițiștilor că a consumat 200 de mililitri de antigel din cauza depresiei, după care a sunat-o pe mama sa, care, firesc, a sunat la 112.

Personalul medical a constatat că tânărul era cooperant și conștient, nefiind prea cert cât și dacă a consumat antigel, însă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava pentru investigații suplimentare.

Un aspect comic al poveștii este că tânărul avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere privind ieșirea din locuință (pentru activitate fizică individuală) și le-a prezentat-o polițiștilor pentru control. Conform procedurilor, polițiștii au verificat dacă tânărul nu figurează în evidențe în carantină sau izolare, dar nu a fost cazul.

Tânărul respectiv este diagnosticat cu depresie și a mai avut tentative de suicid, așadar cazul este cât se poate de serios.

Din păcate, nu este singura tentativă de suicid recentă a unui tânăr.

Tot în municipiul Suceava, joi, la ora 2.30 din noapte, o tânără în vârstă de 24 de ani a ajuns la UPU Suceava după ce a încercat să se sinucidă, luând mai multe pastile. Tânăra a rămas internată în spital, cu diagnosticul de ingestie medicamentoasă voluntară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care ar fi încercat să se sinucidă avea la el declarație pe propria răspundere și le-a prezentat-o polițiștilor.
 Vizualizări articol: 3018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un tânăr care ar fi încercat să se sinucidă avea la el declarație pe propria răspundere și le-a prezentat-o polițiștilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei