Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2020 - Anul XXV, nr. 98 (7403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutate

Serviciu de ambulatoriu prin videotelefon la spitalul rădăuțean și testări COVID contra cost

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” din municipiul Rădăuți va inaugura peste câteva zile, prin cabinetele din policlinică, serviciul de ambulatoriu prin videotelefon, serviciu în premieră la nivelul județului Suceava și care va fi decontat prin Casa de Asigurări de Sănătate. Managerul spitalului rădăuțean, Traian Andronachi, a declarat ieri la prânz: „Pentru început, de lunea viitoare, de la ora 11.00, vom pune la dispoziția persoanelor interesate zece linii telefonice la care vor răspunde medicii conform programului pe care îl au specialitățile respective. Putem spune că suntem prima unitate spitalicească din județul Suceava care deschide acest serviciu pentru populație. În același timp, astăzi (n.r. ieri) lucrăm la o adresă pe care o vom înainta Spitalului Județean Suceava, adresă prin care solicităm o anumită conduită raportat la cazurile pe care ar putea să le trimită la Rădăuți, la specialitățile pe care le avem și la patologiile care pot fi tratate în secțiile și compartimentele noastre”. Andronachi a mai arătat că, tot de săptămâna viitoare, la spitalul rădăuțean se vor face teste rapide COVID contra cost, teste care vor indica rezultatul după câteva minute. „Chiar astăzi am solicitat UAT-ului Rădăuți, în speță Consiliului Local și primarului Nistor Tatar, să includă, în lista serviciilor pe care le efectuează spitalul la cererea populației, și serviciul de testare COVID. Tariful va fi de 130 de lei. Persoana interesată se va prezenta la unitatea sanitară, va efectua triajul epidemiologic la cort, unde va fi luată în evidență, ulterior, peste drum de cortul de triaj, în cabina de testare, personalul specializat va efectua această testare. Este vorba de o testare rapidă, solicitantul va avea rezultatul în aproximativ cinci minute, iar unitatea sanitară va putea elibera o adeverință, la cererea persoanei, din care să reiasă că a fost testată COVID și rezultatul este, așa cum sperăm noi, negativ”, a precizat managerul Spitalului Municipal Rădăuți.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciu de ambulatoriu prin videotelefon la spitalul rădăuțean și testări COVID contra cost.
 Vizualizări articol: 1990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Serviciu de ambulatoriu prin videotelefon la spitalul rădăuțean și testări COVID contra cost5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei