Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2020 - Anul XXV, nr. 97 (7402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziție

Dumitru Mihalescul: „Tot ce construiește Guvernul PNL este distrus imediat în Parlament prin revigorarea coaliției toxice PSD-ALDE-Pro-România”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul critică extrem de dur, într-o declarație de presă, comportamentul liderilor PSD, ALDE şi Pro-România, care „nu renunță nici acum, în plină criză, la comportamentul fățarnic și iresponsabil, iar în loc să dea o mână de ajutor țării, Ciolacu, Tăriceanu sau Ponta distrug măsurile luate de Guvern, având un singur scop să câștige voturi în contul dramelor trăite de români”.  

Parlamentarul sucevean a afirmat: ,,Am vrut să cred că liderii PSD, ALDE și Pro-România, în aceste vremuri grele, au măcar un minim bun-simț, că lasă obiceiurile toxice de-o parte și dau și ei o mână de ajutor țării pentru a depăși cât mai ușor această criză. Uite că m-am înșelat! Este grav, pentru că liderii ALDE și Pro-România au fost prim-miniștrii acestei țări aproape opt ani, iar după ei nu au rămas nici autostrăzi, nici spitale noi, nici o economie competitivă și performantă. După Tăriceanu ne-a venit o criză economică majoră, iar după Ponta s-a ales praful şi pulberea de echilibrele economice. Acum, împreună cu Marcel Ciolacu, președintele PSD și al treilea om în stat, Tăriceanu și Ponta fac pe profesorii pe la televiziuni și explică cu de-amănuntul ce viteji sunt ei! Oare nu le este rușine, în condițiile în care nu au făcut nimic bun pentru țară? Toate relele de astăzi sunt consecințele guvernărilor lor dezastruoase”.

Deputatul liberal mai declară că cei trei mint și spun că ei ar fi de fapt în opoziție, „deși coaliția toxică pentru țară PSD-ALDE-Pro-România are o majoritate stabilă în Parlament și aprobă orice lege ar vrea. De aceea, tot ceea ce construiește Guvernul Orban, zi și noapte, ajunge apoi în Parlament, unde Ciolacu, Tăriceanu și Ponta distrug toată muncă Guvernului”.

 

Mihalescul: „Ciolacu, Tăriceanu și Ponta își fac legi în Parlament ca să decidă singuri când se vor organiza alegerile”

Dumitru Mihalescul mai afirmă că liberalii și-au dorit la începutul anului să organizeze alegeri anticipate, „tocmai pentru a curăța Parlamentul de obiceiurile și modul de lucru pe care l-a impregnat Dragnea supușilor săi, însă pentru că a venit criza sanitară și economică, au renunțat la acest demers, deoarece sănătatea și viața românilor este mai presus de toate. Mai mult, și-au asumat să treacă țara prin criză, cu toate riscurile politice”.

Deputatul arată că în vreme ce Guvernul Orban se luptă să găsească resurse și soluții pentru cei peste 1,2 milioane de angajați din sectorul privat, pentru sute de mii de agenți economici, pentru lucrările de infrastructură și pentru sistemul sanitar, Ciolacu, Tăriceanu și Ponta își fac legi în Parlament ca să decidă singuri când se vor organiza alegerile, astfel încât ei să rămână pe veci înfipți în scaunele de demnitari.

„Mă întreb oare dacă nu le este rușine să mai dea ochii cu oamenii, când țara arde, iar pe ei îi interesează doar propriile persoane și propriile interese. Mai mult, țipă pe la televiziuni că Orban și PNL nu fac ceea ce ei n-au reușit să facă în zeci de ani! Le dau o veste proastă. Românii nu mai cad în capcane și nu mai cred în iluzii. Mai mult decât atât, Guvernul Orban a făcut în câteva luni cât n-a reușit Dragnea cu trei guverne și aproape o sută de miniștri, iar dacă ne ajută Dumnezeu să trecem cu bine peste această criză, veți vedea că în scurt timp Guvernul PNL va reuși să facă toate investițiile așteptate de oameni, investiții pe care Ciolacu, Tăriceanu și Ponta le-au promis și nu le-au făcut, adică autostrăzi, școli, spitale, rețele de utilități”, a încheiat Dumitru Mihalescul, deputatul ales în circumscripția electorală nr. 35 Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Tot ce construiește Guvernul PNL este distrus imediat în Parlament prin revigorarea coaliției toxice PSD-ALDE-Pro-România”.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dumitru Mihalescul: „Tot ce construiește Guvernul PNL este distrus imediat în Parlament prin revigorarea coaliției toxice PSD-ALDE-Pro-România”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei