Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2020 - Anul XXV, nr. 83 (7388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donație

Clubul Rotary Suceava – Bucovina și Assist Software vor oferi dotări medicale de 140.000 de lei pentru Spitalul Județean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Rotary Suceava – Bucovina a anunțat că va dubla donațiile făcute de compania Assist Software pentru Spitalul Județean Suceava și vor dona către acesta dotări medicale în valoare de 140.000 de lei. Reprezentanții Clubului Rotary Suceava – Bucovina au arătat că membrii Echipei Assist Software au reușit să strângă în doar trei zile o sumă de 20.609 lei pentru a susține Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava aflat în plină criză COVID-19. „Tinerii au vrut să multiplice suma, astfel că au provocat managementul companiei să tripleze ajutorul financiar venit din partea lor. Managementul Assist a apreciat ideea, entuziasmul și eficienta propriei echipe, completând suma până la nivelul a 70.000 lei. Banii au fost colectați într-un cont al Rotary Club Suceava Bucovina special deschis în acest scop”, a transmis Clubul Rotary Suceava – Bucovina.

După strângerea acestei sume, clubul a decis dublarea sumelor donate de Assist Software şi în doar o singură săptămână s-a reuşit completarea sumei până la 140.000 lei. Banii au fost strânşi din donațiile membrilor Clubului Rotary Suceava - Bucovina, dar şi din atragerea de fonduri de la sponsori care s-au alăturat acestei campanii, respectiv Expertoptic, Restaco, Altfel SRL Revlaco Motors, Moira Dpa, Prolisok, Mob Expres, Clevit, Design Ideal, Bucsa Bovine, Graal SRL şi Flory Curier.
„Rotary aplaudă inițiativa echipei ASSIST Software SRL și sprijinul sponsorilor. Sub mottoul #ReusimImpreuna, aceștia au găsit în Rotary un partener entuziast”, se arată într-un comunicat de presă. Donațiile vor fi direcționate către dotarea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu echipamente medicale performante care să poată salva viețile celor afectați de Covid-19 si asigurarea de consumabile și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie de intervenție.

„Solidaritatea nu are vârstă, implică responsabilitate şi inițiativă. Clubul Rotary Suceava – Bucovina continuă să susțină și prețuiască comunitatea, iar Assist Software a demonstrat, încă o dată, că susține inițiative lăudabile. De asemenea, Echipa de IT-iști din Assist Software a dovedit exemplar că pentru a reuși împreună trebuie doar să vrei și lansează invitația de a se implica și altor echipe ale firme locale, şi în acelaşi timp, sprijinul valoros al sponsorilor și al voluntarilor s-a dovedit și de această dată neprețuit”, se mai spune în comunicat.
Clubul Rotary Suceava – Bucovina a transmis că toţi cei care vor să facă donaţii pentru Spitalul Judeţean au la dispoziţie contul IBAN RO17 BACX 0000 0030 1365 1010, Asociaţia Rotary Club Bucovina Suceava. Toți cei care vor face donații vor primi mulțumiri publice în cadrul următoarei ediții a „Simfoniilor de Toamnă” din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Rotary Suceava – Bucovina și Assist Software vor oferi dotări medicale de 140.000 de lei pentru Spitalul Județean.
 Vizualizări articol: 1611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Clubul Rotary Suceava – Bucovina și Assist Software vor oferi dotări medicale de 140.000 de lei pentru Spitalul Județean1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei