Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2020 - Anul XXV, nr. 82 (7387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Optimism

Dumitru Mihalescul: „Spitalul Județean Suceava a fost pus la grea încercare, dar este pe cale să-și revină și să își reia rolul de a alina suferințele oamenilor și de a salva vieți”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul apreciază, într-o declarație de presă, că Spitalul Județean Suceava este foarte aproape să depășească cu bine criza sanitară severă și consideră că, după ce criza virusului asiatic va trece, conducerea spitalului și personalul medical vor acționa eficient pentru buna funcționare a spitalului.

Dumitru Mihalescul a declarat: „Nici un cetățean de bună-credință nu poate și nici nu are cum să conteste munca enormă și investițiile uriașe care s-au realizat, în ani de zile, de către autoritățile județene și locale la nivelul Spitalului Județean Suceava. Până mai ieri, toată lumea se uita la noi cu invidie pentru că, în regiunea cea mai dezavantajată economic din România, aveam în sfârșit un spital la standarde europene, fără egal prin celelalte părți ale țării. Nimeni nu poate să spună că sudoarea depusă în anii trecuți pentru reconstrucția acestui spital a fost în zadar. Spitalul există și azi, nu a dispărut de pe pământ, deși a trecut printr-o criză majoră, care zilele acestea este foarte aproape să se termine. Degeaba se aruncă acum vina de la unii la alții și se caută vinovați închipuiți, acolo unde nu cred că sunt. Poate ar fi bine ca din această criză să învățăm că trebuie să investim mai mult în formarea continuă și în pregătirea personalului.  Da, astăzi trebuie să avem curajul de a recunoaște greșelile acolo unde s-au făcut”.

Parlamentarul sucevean arată că în momentul de față este prioritar ca spitalul să funcționeze și să ajute oamenii și că acesta își revine și își reia rolul său pentru care a fost construit, acela de a alina suferințe și a salva vieți. Deputatul mai spune că are convingerea că după această criză vom ieși cu toții întăriți, iar instituțiile vor fi obligate să se schimbe și să acționeze după noi reguli.

 

Mihalescul: Poate că nu a fost rea experiența unei rigori militare temporare aduse la conducerea spitalului

„Mă bazez, în continuare, cu toată încrederea în Consiliul Județean Suceava și în Gheorghe Flutur, care nu contenește să găsească soluții și resurse astfel încât Spitalului Județean să nu-i lipsească nimic, nici măști, nici echipamente și medicamente, nici ventilatoare sau alte echipamente. Poate că nu a fost rea experiența unei rigori militare temporare aduse la conducerea spitalului, pentru a vedea cu ochii noștri că lucrurile se schimbă în bine imediat acolo unde nimeni nu contestă normele și regulamentele, ci le respectă. Dumnezeu să ne ajute pe toți să trecem cu bine peste toate aceste provocări, iar lecțiile crizei să nu le uităm, ci să ne impulsioneze ca în viitor să schimbăm lucrurile în bine”, a încheiat deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Spitalul Județean Suceava a fost pus la grea încercare, dar este pe cale să-și revină și să își reia rolul de a alina suferințele oamenilor și de a salva vieți”.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul: „Spitalul Județean Suceava a fost pus la grea încercare, dar este pe cale să-și revină și să își reia rolul de a alina suferințele oamenilor și de a salva vieți”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei