Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2020 - Anul XXV, nr. 75 (7380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solidaritate

Primăria comunei Moara demarează o campanie de sprijinire a persoanelor vulnerabile, singure, fără nici un ajutor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Moara demarează o campanie de sprijinire a persoanelor vulnerabile, singure, fără nici un ajutor. Campania a fost lansată în mediul online, pe https://www.facebook.com/MOARA-News-108101590799750/, unde se precizează că „în această perioadă, în care este nevoie mai mult ca niciodată să fim uniți, dar în același timp să păstrăm distanța dintre noi, să dăm dovadă că suntem oameni și să ajutăm, pe cât posibil, cum și cu ce putem, persoanele vulnerabile, cu vârsta de peste 65 ani, fără aparținători sau niciun fel de ajutor!”. Așadar, Primăria comunei Moara face un apel către toți antreprenorii, firmele, dar și persoanele fizice care au posibilitatea să sponsorizeze, să doneze sau să ajute, prin surse materiale, financiare sau voluntariat, să o facă cât mai repede.

 ”Prin aceste forme, ne referim la sursă de hrană (pâine, făină, ulei, zahăr, orez, paste făinoase, conserve, apă, orice considerați a fi necesar într-o gospodărie) sau finanțe în vederea achiziționării acestora și nu numai (medicamente sau orice alte nevoi) sau persoane dispuse să se deplaseze la domiciliile persoanelor mai sus-numite, pentru a putea livra cele necesare. Toate persoanele care doresc să se implice sunt rugate să ne contacteze la sediul Primăriei comunei Moara”, au transmis reprezentanții primăriei. Toate faptele bune, spun inițiatorii campaniei, vor fi consemnate pe pagina de Facebook - Moara News, în cadrul unui tabel cu numele și donația aferentă. ”Acesta va fi actualizat în fiecare dimineață a zilei următoare, mizând pe principiul transparenței totale. La cerere, vor fi prezentate toate bonurile, facturile și dovezile de achiziții efectuate pe perioada stării de urgență. Doar împreună putem stopa răspândirea virusului COVID-19! #stamacasa”, transmit inițiatorii campaniei umanitare. Telefonul Primăriei Moara: 0230 536 025.

Lista donatorilor a fost deschisă. Primul care a sărit în sprijinul bătrânilor este primarul comunei Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi, care și-a donat indemnizația pe luna februarie 2020, urmat de Zaraza Cazimir, care a donat 100 de euro. „În vremuri mai puțin bune, suntem mai puternici dacă ne susținem și acționăm responsabil, în spiritul binelui general al întregii comunități”, este mesajul primarului din Moara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria comunei Moara demarează o campanie de sprijinire a persoanelor vulnerabile, singure, fără nici un ajutor.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria comunei Moara demarează o campanie de sprijinire a persoanelor vulnerabile, singure, fără nici un ajutor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei