Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2020 - Anul XXV, nr. 75 (7380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Repartizare

ISU Suceava distribuie 2.360 de combinezoane de protecție la spitalele din județ, Ambulanță și DSP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un prim lot de echipamente de protecție care a ajuns duminică, 29 martie a.c., în județul Suceava, va fi distribuit, prin intermediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina" al județului Suceava, către spitale, Serviciul Județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Gășpărel, a anunțat, luni, printr-un comunicat de presă, că cele 2.360 combinezoane de protecție au fost repartizate astfel: Spitalul Județean Suceava – 1000 bucăți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență- 400 bucăți, Unitatea Primiri Urgențe – 300 bucăți, Serviciul Județean de Ambulanță- 400 bucăți, Direcția de Sănătate Publică – 200 bucăți, Spitalul Municipal Rădăuți – 30 bucăți, Spitalul Municipal Cîmpulung Moldovenesc – 30 bucăți.

Echipamentele, achiziționate de Guvern, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, vor fi utilizate de către personalul medical și forțele de intervenție ale Ministerului Afacerilor Interne.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat în regim de urgență suplimentarea cu materiale de protecție, medicamente și substanțe biocide pentru unitatea medicală, dar și pentru celelalte unități suport, pentru asigurarea protecției cadrelor medicale, pacienților și personalului auxiliar.

De asemenea, pentru asigurarea necesarului de personal medical la nivelul spitalului județean, prefectul județului Suceava a solicitat suplimentarea cu personal medical din cadrul unităților medicale care pot disponibiliza personal, fără a-și prejudicia activitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ISU Suceava distribuie 2.360 de combinezoane de protecție la spitalele din județ, Ambulanță și DSP.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ISU Suceava distribuie 2.360 de combinezoane de protecție la spitalele din județ, Ambulanță și DSP0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei