Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mar 2020 - Anul XXV, nr. 73 (7378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Angajaţii Primăriei Cornu Luncii au donat aproape 24.000 de lei Spitalului Municipal Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Fălticeni a primit o donaţie de aproape 24.000 de lei din partea angajaţilor Primăriei comunei Cornu Luncii. Primarul Gheorghe Fron a spus că din contribuţia angajaţilor primăriei şi a membrilor Consiliului Local s-a strâns suma de 23.750 de lei.

Banii i-au fost înmânați vineri managerului Spitalului Municipal Fălticeni, Vlad Morariu. Gheorghe Fron a spus că banii ar urma să fie folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de protecţie, de care spitalul din Fălticeni are foarte mare nevoie. „Toţi cei care am donat am făcut acest gest din inimă. Sunt foarte mândru de toţi colegii mei din primăriei, de consilierii locali ai comunei, pentru că împreună am putut să facem acest gest deosebit”, a spus Gheorghe Fron. El a spus că această strângere de fonduri pentru spitalul din Fălticeni a fost făcută în semn de solidaritate cu medicii și asistentele din această unitate spitalicească. „Medicii şi asistentele sunt în prima linie în lupta cu această epidemie, sunt eroi în uniforme albe, în lupta cu acest inamic perfid, noul coronavirus. Toate cadrele medicale au respectul nostru”, a spus primarul din Cornu Luncii. Gheorghe Fron a spus că la adunarea sumei de aproape 24.000 de lei au contribuit 40 de salariați ai primăriei, precum și alți 15 consilieri local.

În cadrul acestei campanii, primarul Gheorghe Fron a donat 2.000 de lei, viceprimarul și secretarul comunei câte 1.000 de lei, iar ceilalți au donat sume între 100 și 500 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii Primăriei Cornu Luncii au donat aproape 24.000 de lei Spitalului Municipal Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angajaţii Primăriei Cornu Luncii au donat aproape 24.000 de lei Spitalului Municipal Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei