Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 feb 2020 - Anul XXV, nr. 43 (7348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Balan: „PNL nu va vota în Parlament următoarele două formule de guvern succesive propuse”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul sucevean Ioan Balan, care este vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, a afirmat că alegerile anticipate reprezintă varianta corectă şi normală pentru România.

„Vă spun fără ezitare că trebuie să ne întoarcem în faţa cetăţenilor. Ei trebuie să decidă. Pentru acest motiv, decizia PNL este de a nu vota în Parlament următoarele două formule de guvern succesive propuse, astfel încât să se poată ajunge la alegeri anticipate. Parlamentarii PNL vor fi prezenţi la ședinţă, dar nu vor vota în favoarea învestirii Guvernului. Noi nu fugim din Parlament, ca cei din PSD. Parlamentul actual ţine prizonier poporul român, întrucât este dominat de un PSD retrograd și toxic, preocupat de interesele personale ale unor indivizi născuţi din pixul lui Liviu Dragnea. Toţi parlamentarii PSD actuali sunt rezultatul alegerilor făcute de Liviu Dragnea și poartă modul său de gândire. Umbra lui Dragnea este încă în Parlament”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean spune că împotriva anticipatelor sunt cei cu interese personale, care sunt în realitate preocupaţi doar de mizele lor mici, meschine, referitoare la propriile mandate de parlamentar. „Singurul motiv real care stă în spatele celor care sunt împotriva anticipatelor este frica de a nu obţine un nou mandat sau de a pierde privilegiile actuale. Cui îi e frică de alegeri? În niciun caz oamenilor politici cinstiţi și responsabili. Un om politic trebuie să fie mereu gata să se întoarcă la cetăţeni. Dacă ţi-e frică sau rușine să dai ochii cu cetăţenii, nu mai ai ce căuta în funcţie! Dacă PSD este așa de convins că a guvernat bine, atunci să vină în faţa românilor. Respingerea anticipatelor este cea mai clară dovadă că pesediștii știu foarte bine cât de vinovaţi sunt de subdezvoltarea în care se află România. Parlamentarii PSD nu vor vota anticipatele pentru că nu renunţă la câteva luni de indemnizaţie, pentru că le e teamă că nu se vor regăsi pe listele pentru viitorul Parlament, pentru că vor să-și păstreze privilegiile. Parlamentarii PNL nu au niciun fel de rezerve faţă de anticipate, pentru că înţeleg miza majoră pe care acestea o au pentru viitorul României. Mai mult, nu ne lăsăm până nu eliminăm și pensiile speciale!” a afirmat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „PNL nu va vota în Parlament următoarele două formule de guvern succesive propuse”.
 Vizualizări articol: 2103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ioan Balan: „PNL nu va vota în Parlament următoarele două formule de guvern succesive propuse”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei