Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 feb 2020 - Anul XXV, nr. 43 (7348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Start

Au început lucrările la Autobaza Electrică a municipiului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările pentru Autobaza Electrică, de pe str. Căpitan Grigore Andrei din cartierul Burdujeni- sat, din municipiu Suceava, au demarat vineri. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat că firmele care au câștigat licitația, Loial Impex și Con Bucovina, s-au angajat că lucrările vor fi finalizate „în mare” până în luna noiembrie. Loial Impex va realiza componenta de stații electrice și Con Bucovina construcția halei. Lungu a amintit că Primăria Suceava a finalizat cu fonduri proprii platforma betonată pentru autobază și alimentarea acesteia cu curent electric.

Construcția autobazei face parte din cadrul proiectul "Sistem integrat de transport public ecologic în municipiul Suceava", care cuprinde achiziția de autobuze electrice, construcția unei autobaze, amenajarea celor 54 de stații existente, sistem e-ticketing, sistem de informare a cetăţenilor în staţiile de transport și a unui centru de supraveghere video, precum și reabilitarea  străzii Vasile Pârvan, care va fi capăt de linie pentru divizia de transport electric.

Valoarea totală a proiectului este de 40 de milioane de euro, din care 35 de milioane de euro sunt fonduri europene atrase prin Programul Operațional Regional şi 5 milioane de euro din fonduri elveţiene. Durata de implementare, conform contractului de finanțare, este de 30 luni.

Transportul public electric va fi deservit de 50 de autobuze, dintre care 35 vor fi achiziţionate direct de Primăria Suceava, iar 15 prin intermediul Ministerului Dezvoltării. Municipaliatea suceveană are deja în exploatare cinci autobuze electrice, 11 autoturisme, două furgonete, două autoutilitare şi 11 biciclete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început lucrările la Autobaza Electrică a municipiului Suceava.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au început lucrările la Autobaza Electrică a municipiului Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei