Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2020 - Anul XXV, nr. 27 (7332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs literar

Festivalul „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, ediţia a IX-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Festivalul „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, ediţia a IX-a, programat pentru 29 august 2020, la Vama, şi-a stabilit perioada de înscrieri: 10 iunie - 10 iulie 2020. Concursul literar va avea două secţiuni, „Poezie de dragoste” şi „Epigramă”.

La secţiunea „Poezie de dragoste”, concurenţii vor avea libertatea „de a elibera din profunzimea lirică a sufletului auctorial detalii şi fineţuri care să convingă cititorii că, indiferent de ce va fi nou şi interesant prin galaxie, iubirea şi poezia vor rămâne la locul lor”. La secţiunea „Epigramă”, tema de anul acesta este „Pătimire”.

Creaţiile, inedite şi originale, se vor trimite prin e-mail, cu titlul „Pentru concurs 2020”, la adresa mugurel_sasu@yahoo.com, ca ataşamente separate, fiecare având precizată denumirea secţiunii, semnate şi cu datele personale ale autorului (nume, nr. de telefon, adresă). „Vă rugăm să iniţiaţi e-mailul pentru ceea ce trimiteţi pentru concurs, dar şi pentru votare, dacă se răspunde la un alt e-mail, contribuţia dvs. poate trece neobservată. Dacă trec 3-4 zile şi nu primiţi confirmare, înseamnă că e o problemă şi vă rog să reveniţi. Primitorul va forma un document în care singura posibilitate de identificare va fi un număr curent, desigur tot pe secţiuni, documentul va fi pus la dispoziţia celor care participă, prin e-mail, pentru jurizare”, a explicat ec. Ioan Mugurel Sasu, preşedintele executiv al Cenaclului „Nectarie” Vama – Bucovina şi redactor-şef al Revistei „Surâsul Bucovinei”, principalii organizatori ai competiţiei.

Jurizarea va consta în notarea cu câte un punct a cinci creaţii, exceptând pe cele proprii, aceste puncte vor fi la baza premierii. Pentru a nu exista dubii, organizatorii au spus că tabelul cu votarea va fi ulterior publicat, fiecare putând să verifice corectitudinea cu care i s-a luat în calcul votul şi cum i-a fost apreciată creaţia. Acele creaţii care suferă prin lipsă de originalitate sau nu sunt inedite, cele nesemnate sau ai căror autori nu votează, constatate astfel la primire sau cu ocazia jurizării, vor fi eliminate din concurs.

 

Organizatori

În perioada 10-25 iulie va avea loc votarea. Imediat după 1 august 2020, organizatorii vor comunica rezultatul. Premiile, menţiunile şi alte forme de respect pentru calitatea lucrărilor expediate se vor materializa în diplome. Acestea vor fi expediate prin poştă celor care din diferite motive nu vor putea fi prezenţi la festivitatea de premiere. La secţiunea „Poezie de dragoste” se vor trimite două creaţii, iar la secţiunea „Epigramă” vor fi trimise trei. În ambele cazuri vor fi documente Word ataşate la e-mail. Se poate participa la una sau la amândouă secţiunile. La acest concurs poate participa oricine se consideră poet sau epigramist.

Organizatori: Cenaclul „Nectarie” Vama – Bucovina, Revista „Surâsul Bucovinei”, Asociaţia „Universul Prieteniei” din Iaşi, preşedinte Rodica Rodean. „Ne bucură parteneriatul Asociaţiei <Universul Prieteniei> şi sperăm să avem parte de colaborarea Primăriei şi Consiliului Local Vama, a Asociaţiei Literare <Păstorel> Iaşi, a Societăţii Scriitorilor Bucovineni, a Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor, a revistei <Bucovina literară> şi a tuturor oamenilor de cultură care se simt cu sufletul alături de noi”, a declarat ec. Ioan Mugurel Sasu. Organizatorii au precizat că nu vor putea deconta cheltuielile de transport şi cazare ale participanţilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, ediţia a IX-a.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul „Umor Fără Frontiere în Ţara de Sus”, ediţia a IX-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei