Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 ian 2020 - Anul XXV, nr. 23 (7328)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la trei târguri din Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată, în lunile februarie şi martie, la trei târguri de profil din România. Consilierii judeţeni au aprobat, în ultima şedinţă, promovarea judeţului la târgul Touristica, care va avea loc în perioada 14-16 februarie, la Cluj-Napoca, şi la târgurile „Vacanţa”, organizate între 28 februarie şi 1 martie la Timişoara şi între 13 şi 15 martie la Iaşi. Delegaţia din judeţ care va participa la cele trei târguri va fi formată din reprezentanţi ai Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava şi un meşter popular.

Cheltuielile de participare la aceste târguri de turism vor fi de circa 25.600 de lei şi vor fi suportate din bugetul propriu al judeţului Suceava. Vicepreşedintele CJ Suceava Gheorghe Niţă a declarat că prin participarea la aceste târguri se intenţionează menţinerea poziţiei judeţului Suceava pe primele locuri în opţiunile de petrecere a vacanţelor turiştilor români, în special pentru cei care vin din zona Iaşi sau din Ardeal. „Participarea la târgul de la Timişoara îşi propune să abordeze o piaţă turistică nouă, cea a Banatului, cu atât mai mult cu cât Timişoara va fi capitală culturală europeană în anul 2021, iar o însemnată parte a comunităţii din această zonă are legături strânse cu judeţul Suceava”, a spus Gheorghe Niţă. El a spus că promovarea judeţului la cele trei târguri se va face prin intermediul materialelor de informare realizate de CJ Suceava, al ofertelor turistice propuse de operatorii economici şi de asociaţiile profesionale de turism din judeţ, precum şi prin demonstraţii de meşteşuguri tradiţionale. Niţă a mai spus că tema centrală a standului de promovare a judeţului Suceava va fi programul „Paştele în Bucovina”.

Gheorghe Niţă a mai precizat că promovarea potenţialului turistic al judeţului la aceste târguri organizate în România au contribuit, în mare măsură, la creşterea numărului de turişti, în special cei români, în judeţul Suceava. Astfel, vicepreşedintele CJ Suceava a declarat că potrivit datelor statistice, în anul 2019 s-a înregistrat o creştere de aproximativ 11% a sosirilor de turişti români în judeţul Suceava, comparativ cu 2018.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la trei târguri din Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca.
 Vizualizări articol: 1232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la trei târguri din Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei