Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 ian 2020 - Anul XXV, nr. 22 (7327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţii

Ioan Stan îl critică pe Gheorghe Flutur pentru sumele alocate localităţilor cu primari PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a acuzat faptul că localităţile conduse de primari social-democraţi au primit foarte puţini bani, comparativ cu cele conduse de primari PNL, la alocarea sumelor aflate la dispoziţia Consiliului Judeţean Suceava pentru echilibrarea bugetelor locale.

După şedinţa de marţi în care CJ Suceava a aprobat alocarea acestor sume, Ioan Stan a spus că preşedintele PNL al administraţiei judeţene a împărţit banii din bugetul judeţean „pe sprâncene pdl-iste”. „Alt criteriu n-am reuşit să desluşesc. Cum altfel ar putea explica cineva faptul că 54 de comune cu primari PSD primesc la această alocare 5,05 milioane de lei, adică 32% din suma totală, iar 41 de comune, cu primari în culoarea oficial la guvernare, primesc 10,950 de milioane de lei, adică 68%?”, a spus Ioan Stan. El a întrebat care ar fi raţiunea normală care a stat la baza unei alocări de 2,7 milioane de lei pentru şapte municipii şi oraşe, cu un total de 105.018 locuitori, „de altă orientare decât PNL-istă”, faţă de 8,216 milioane de lei pentru cinci municipii şi oraşe „cu conduceri la culoare potrivită cu cea a guvernării” şi care au în total 102.840 de locuitori.

Ioan Stan a arătat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, „practicant cu state vechi de serviciu al jocurilor electorale”, nu se abate de la nici un tertip şi de la nici o manipulare menită să aducă voturi pro-PNL. „De la asigurarea unei garnituri PNL-iste la conducerea instituţiilor de interes, de la promovarea simpatizanţilor în funcţii cheie la răsplătirea credincioşilor şi la ademenirea celor slabi de înger cu promisiuni transmise prin mesageri, adevăraţi arhangheli vestitori de pomeni electorale, nimic nu-i este străin. Constatând că negarea realităţilor edificate în guvernarea PSD-ALDE ca şi văicărelile mincinoase despre <greaua moştenire> nu conving pe cei ancoraţi în realitate, a trecut la practica zăhărelului fluturat, pardon de expresie, prin faţa nehotărâţilor”, a mai declarat Ioan Stan.

Liderul PSD Suceava a spus că dacă Gheorghe Flutur nu a putut fi împiedicat să împartă astfel fondurile, social-democraţii pot să-i dejoace manevrele „demascând adevărata lor motivaţie”. ”Şi mai putem face exact ceea ce vom face săptămâna viitoare când îi voi interpela pe acest subiect de la tribuna Parlamentului pe preşedintele Curţii Naţionale de Conturi şi conducerile tuturor autorităţilor naţionale cu competenţe în această situaţie. Nu este o ameninţare. Îmi comunic intenţiile în calitatea de senator pe care înţeleg să o onorez în acest mod”, a declarat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan îl critică pe Gheorghe Flutur pentru sumele alocate localităţilor cu primari PSD.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan îl critică pe Gheorghe Flutur pentru sumele alocate localităţilor cu primari PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei