Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2020 - Anul XXV, nr. 20 (7325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Oază de linişte

Apartamente cu facilităţi de depozitare şi terenuri suplimentare în Complexul „La Stejari Residence”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul „La Stejari Residence” vine cu oferte de nerefuzat pentru cei care îşi doresc să aibă parte de o oază de linişte, dar şi de o locuinţă construită la cele mai înalte standarde. Noua etapă de dezvoltare imobiliară în zona rezidenţială situată la doi paşi de o pădure care străjuieşte municipiul Suceava a demarat în forţă, iar imobilele prind contur de la o zi la alta.
Este vorba de blocuri tip vilă cu câte patru apartamente, fiecare cu o suprafaţă de 76,51 mp. Fiecare apartament are trei camere, două băi, bucătărie, living şi două dormitoare. În total, vor fi ridicate 5 astfel de blocuri cu facilităţi dintre cele mai atractive.
Pentru proprietarii care vor locui la parter, dezvoltatorul imobiliar pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare de 2,7 mp, o terasă de 4,44 mp, precum şi un teren de 50 mp în curtea interioară.
Familiile care vor locui la etaj au la dispoziţie un balcon de 4,44 mp şi o terasă de 6,24 mp. Fiecare apartament va avea propriul loc de parcare pentru maşină, astfel încât zona va fi una aerisită.
Imobilele sunt construite din cărămidă, au izolaţie de 10 cm, geamuri Salamander de culoare neagră cu trei rânduri de sticlă, realizate si montate de firma TIM GROUP - FERESTRE SI USI, centrală termică proprie şi calorifere, uşă blindată, în timp ce balcoanele sunt închise cu sticlă fumurie, realizată si montată de firma SC GRIDOMA SERV COM SRL.
Circuitul electric este creat din cabluri din cupru liţat, doze modulare Biticcino, legătura în doze fiind realizată din conectori tip cleme Wago. Tâmplăria PVC este amplasată în aşa fel încât apartamentele să beneficieze de cât mai multă lumină naturală, totodată oferind izolaţie termică - fonică de înaltă calitate, fiind folosite profile cu sticlă tripan - privacy, cu o garanţie de 5 ani.
Terasele şi casa scării sunt placate cu granit, realizat si montat de firma GranitROMSERV SRL, iar balustrada este confecţionată din inox, realizată şi montată de firma TOP INOX SRL. Aleile de acces în complex sunt pavate şi iluminate cu stâlpi stradali.
Accesul în incinta Complexului „La Stejari Residence” este securizat şi permis doar pentru riverani iar zona este monitorizată permanent cu ajutorul camerelor de supraveghere, fiind asigurată paza 24 de ore din 24.
Pentru cei care doresc să achiziţioneze un astfel de apartament preţul este de 900 euro/mp în cazul persoanelor care achită un avans de minim 30%, iar pentru cei care doresc să plătească integral preţul se negociază direct cu dezvoltatorul. Totul se face fără bănci, astfel încât proprietarii nu trebuie să piardă timp şi nici să achite costuri suplimentare pentru eventuale împrumuturi.
„La Stejari Residence” este un proiect 100% local iniţiat si realizat de firma VIVAT CONSTRUCT SRL.

Cei care doresc să afle amănunte suplimentare pot apela numărul de telefon 0747225000 sau pot accesa site-ul www.lastejariresidence.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartamente cu facilităţi de depozitare şi terenuri suplimentare în Complexul „La Stejari Residence”.
 Vizualizări articol: 4725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Apartamente cu facilităţi de depozitare şi terenuri suplimentare în Complexul „La Stejari Residence”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei