Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 ian 2020 - Anul XXV, nr. 12 (7317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Sărbătoare

Activități omagiale dedicate Poetului Național, de Ziua Colegiului ”Mihai Eminescu” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava a sărbătorit, la 15 ianuarie 2020,ziua instituţiei de învăţământ patronate de Marele Poet,programul pregătit cu acest prilej avându-i în prim plan pe elevi ai instituției, actuali și foști profesori, părinți.

Manifestările au debutat cu depunerea de coroane la bustul poetului Mihai Eminescu, din parcul „Simion Florea Marian”, urmată deactivități omagiale organizate în școală, pe niveluri de învățământ.

În biblioteca școlii s-au desfășurat o serie de activități culturale reunite sub genericul ,,Eminescu și cititorii'': „Mihai Eminescu" - expoziție de carte;„De la manuscrisele lui Eminescu la poezia de pe Facebook" - dezbatere în sala de lectură; recital de muzică și poezie. 

Tot în cursul zilei de ieri, a fost oficiată o slujbă religioasă și a avut loc un consiliu profesoral festiv, sub auspiciile geniului eminescian, cu tema „De la tăbliță – la tabletă sau de la plăcerea vorbei, la un simplu click”.

Evenimentul a cuprins discursuri, alocuțiuni, dezbateri educaționale, la careau participat profesorii pensionari ai Colegiului Național „Mihai Eminescu”, profesori ai școlii, elevi, părinți, reprezentanți ai comunității locale, personalități culturale.

În programul Zilei Colegiului au mai figurat concursul „Elevi acum, profesori în devenire”, lansarea de carte a pr. Cezar Onesim, precum și o scurtă prezentare a proiectelor desfășurate în cadrul Programului ERASMUS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activități omagiale dedicate Poetului Național, de Ziua Colegiului ”Mihai Eminescu” Suceava.
 Vizualizări articol: 1739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activități omagiale dedicate Poetului Național, de Ziua Colegiului ”Mihai Eminescu” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei