Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 ian 2020 - Anul XXV, nr. 7 (7312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Răpită” în arest

O tânără care tot reclama că este răpită, reținută de polițiști pentru furt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 32 de ani a ajuns în arestul poliției județene, în cursul zilei de joi, reținută pentru infracțiunile de „furt calificat”, „violare de domiciliu” și „distrugere”. Tot după gratii a ajuns și concubinul tinerei, pus și el sub acuzare pentru un furt. 

Cornelia Olar, cu domiciliul la Mușenița, dar care locuia efectiv la Frătăuții Vechi, la concubinul său, le-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă polițiștilor de la Secția Rurală Gălănești. Asta pentru că își făcuse un obicei din a suna la 112 și a sesiza că este răpită ori că este închisă cu forța într-o casă. Ultimele apeluri repetate de acest gen au fost chiar în data de 4 ianuarie. Apelurile la 112 au necesitat mobilizare serioasă din partea polițiștilor, conform procedurilor. Tânăra efectua apelurile atunci când era în stare avansată de ebrietate, iar polițiștii nu au putut face mai mult decât să o amendeze în mai multe rânduri pentru apelurile abuzive la 112.

Pe de altă parte, polițiștii de la Gălănești aveau în lucru două dosare penale privind un furt și o tentativă de furt la Frătăuții Noi și aveau date tot mai certe că tânăra este implicată. 

Pe 7 iulie 2019, în jurul orei 20.00, la o casă din Frătăuții Noi au fost distruse cinci lacăte și două yale, prejudiciul fiind de aproximativ 500 de lei. Practic, hoțul a cotrobăit peste tot în căutare de bunuri, însă nu a găsit ceva de valoare.

Ulterior, pe 24 noiembrie 2019, a fost sesizată o nouă spargere la o casă din Frătăuții Noi. Hoții au spart un geam și au furat din interior un ceas, o drujbă, mai multe pături și alte bunuri, valoarea prejudiciului fiind de 8.000 de euro. Bunurile au fost vândute ulterior la diferite persoane, pe sume infime de bani. 

Polițiștii de la Gălănești au adunat probatoriu, inclusiv amprente care au confirmat participarea femeii la comiterea faptelor. S-a stabilit că la prima faptă, din iulie, a participat doar Cornelia Olar, în timp ce la furtul cu prejudiciu din noiembrie ar fi participat Cornelia Olar, dar și Constantin Cioată, concubinul ei, din Frătăuții Vechi.

Ieri, la expirarea ordonanței pentru 24 de ore, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a decis ca cei doi să fie puși în libertate, dar sub măsura controlului judiciar, având impuse mai multe obligații și restricții. Printre altele, cei doi nu au voie să-și părăsească localitățile de domiciliu. Practic, bărbatul nu are voie să părăsească Frătăuții Vechi, iar femeia comuna Mușenița.  Cu alte cuvinte, prin măsura controlului judiciar, cei doi au fost despărțiți cel puțin pentru o perioadă de timp. Dacă încalcă controlul judiciar, cei doi au toate șansele să fie arestați preventiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără care tot reclama că este răpită, reținută de polițiști pentru furt.
 Vizualizări articol: 2847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O tânără care tot reclama că este răpită, reținută de polițiști pentru furt5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei